E2r

Hvordan installere drenering fliser

Vanntett ditt hjem

Vanntett ditt hjem. Drenering fliser er utformet for å holde unna vann fra underjordisk rom. Hvis du har opplevd lekkasjer i den delen av hjemmet ditt, er det på tide å installere en drenering flis i den. Dette systemet kan bygges inn i kjelleren din for å tjene sitt formål. Du kan takle oppgaven selv, men du sikkert trenger litt kunnskap i jobben. Riktig forberedelse og gjennomføring bane vei for bedre resultater. Her er noen måter å hjelpe deg å sette opp drenslangen riktig.

  • Tiltaket. Få alle nøyaktige målinger av de berørte rommet eller området som skal dekkes. Dette vil gi deg den eksakte målinger av røret som du skal kjøpe. Avløpsrøret bør være fire inches i omkrets. Lengden avhenger av målingen, som nevnt. Langs lengden av røret er små hull som er blitt boret i produksjonsanlegget. Vet også antall hjørne rør som du trenger.
  • Dig. Utgrave lengden av gulvet hvor drenering flisene vil være beliggende. Og hell i ca to inches høy av vasket grus langs gravde området. Dette er grunnlaget for avløpsrøret. Det er viktig å fylle den gravde område med en god form for grus. Kontroller at hauger av grus er riktig helles og planert.
  • Installer røret. Sett røret på toppen av grusen med de forborede hullene vendt nedover. Hvis du har hjørnebeslag koblet til røret, sørg for at alle deler er godt nuzzled med hverandre. Du kan ikke råd til en annen lekkasje etter installere et rør. Det vil helt mot sin hensikt. Sørg for at alle deler av avløpsrøret er satt ned forsiktig for å unngå skader.
  • Dekk med grus. Igjen, hell i en annen haug av vasket grus. Denne gang, vil den målingen seks inches fra bunnen av utgravningen eller base. Men det bør ikke også gå utover en fot fra toppen av hele basen. Monter vasket grus på toppen av avløpsrøret, grus fungerer som dekker.
  • Dekk grus med papir. Neste dekklag er bygningen papir eller den røde harpiks papir, som skal holde seg fast til veggene i utgravingen. Dette materialet er vanntett og ideell for å dekke overflater som trenger impregnering. Det gjør ikke vanntett overflate per se, men den har en luft barriere funksjon som gjør den populær i gulv systemer.
  • Dekk med skitt. Den siste øverste laget er skitt. Hell i skitt over avløpsrøret for å holde den på plass.

Si farvel til lekk kjellere eller rom

Hvordan installere drenering fliser. Si farvel til lekk kjellere eller rom.
Hvordan installere drenering fliser. Si farvel til lekk kjellere eller rom.

Si farvel til lekk kjellere eller rom. Du trenger ikke å vente for profesjonelle rørleggere å fikse drenering problemer. Gjennom disse trinnene, kan du bygge et nytt rørsystem som kan sikkert løse problemet med vann siver inn og om dine rom. Med riktige forberedelser og gjennomføring, kan du absolutt og hell installere dine egne drenering fliser. Det vil bare ta en bit av vilje til å fullføre prosjektet. Det kommer til å være verdt det til slutt.