E2r

Hvordan gjøre elektrisk ovn feilsøking

Du vet kanskje ikke forskjellen mellom en Carrier ovn og Trane ovn. Du kan ikke engang forstå hva big deal med en Coleman ovn er. Men du vet sikkert at du en eller annen måte trenger å vite hvordan du gjør elektrisk ovn reparasjon eller ovn erstatning. Hvis du ikke gjør det, kan du og din familie bare lide gjennom den kalde vinteren.

Heldigvis

Heldigvis kan du få en viss noe til unnsetning med ferdigheter i elektrisk ovn feilsøking. Enkel feilsøking som reparasjon av et enkelt problem eller erstatte noen små deler som kan gjøres av mange huseiere. Ikke bli for avhengig av profesjonell ovn reparasjon og ovn erstatning fagfolk fordi hvis du gjør det, vil du bare kaste bort penger. Reparasjon prisene er for høye, og du trenger ikke å bruke så mye hvis du vet hvordan du gjør enkle reparasjoner.

Dessuten er noen feilsøking bare så lett. Du trenger ikke engang å bli plaget enten det er en Carrier Furnace, Trane Furnace, eller Coleman ovn.

Hvordan gjøre elektrisk ovn feilsøking. Utilstrekkelig varme.
Hvordan gjøre elektrisk ovn feilsøking. Utilstrekkelig varme.
 1. Støyende ovn

  Støyende ovn. En bråkete ovn er vanligvis forårsaket av løse luker. Hvis det er tilfelle, kan du bare riktig feste tilgangspaneler. Hvis støyen kommer fra stikker, skadet eller slitt belte, så bør du bruke en fan belte dressing. Spray det på beltene. Du kan også bytte ut beltet hvis det er utslitt eller skadet. I mellomtiden vil justere beltet være løsningen hvis støyen kommer fra et for stramt eller for løst blåser belte. Hvis ingen av disse fører til støy, så kan det være mangel på smøring for motoren eller blåser. Bare smøre disse delene ved hjelp av motorolje.

 2. Blåser ikke i drift

  Blåser ikke i drift. Det er bare to vanlige årsaker til dette, reléer er defekt eller blåser kontroll er feilaktig innstilt. For sistnevnte, rett og slett nullstille termostaten, men for det tidligere må du ringe en profesjonell.

 3. Gjentatt on-off

  Heldigvis. Støyende ovn.
  Heldigvis. Støyende ovn.

  Gjentatt on-off. Løse dette problemet ved å rense eller erstatte filteret. Kontroller også for å se om motoren og viften har nok smøreolje. Du kan også de-tette viften og rydde det opp.

 4. Vil ikke kjøre

  Vil ikke kjøre. Hvis den elektriske ovnen ikke vil kjøre, sjekk om det er strøm. Hvis det ikke er, så se om sikringen er gått eller om sikringene er utløst. Noen ganger er problemet bare fordi strømmen er slått av. For det, bare slå på ovnen. Overbelastning av motoren kan også forårsake dette. Hvis du mistenker at dette er tilfelle, bare vent i 30 minutter før du trykker på reset-knappen. Gjenta denne prosessen hvis du anser det nødvendig.

 5. Utilstrekkelig varme. Bare øke temperaturen, bytter ut eller rengjør filteret, rengjør viften forsamlingen, eller balansere systemet slik at ovnen kan produsere nok varme. Du kan også justere beltet eller erstatte den. Hvis ikke, bare sørg for at alle ovn registre er åpne og ikke blokkert.

For sikker

For at noen av disse elektrisk ovn feilsøkingstrinnene er et stykke kake. Men i tider med vanskelige ovn problemer når du ikke kan forsikre effektivitet, spør en profesjonell til å komme over og gjør at reparasjonen er det beste alternativet. Avgifter kan være høy, men det vil være det beste du kan gjøre for din elektrisk ovn.