E2r

Hvordan gjøre bruk av bjørk kryssfiner

Bjørk kryssfiner er laget av tre eller flere tynne lag av bjørk bundet sammen med et lim. Hvert lag av tre eller lag er vanligvis orientert med kornene som kjører i vinkler til det tilstøtende lag for å redusere krymping og forbedre styrken av det ferdige stykke. Det er også laget av bjørk, som kan komme fra ulike typer bjørketrær, som Crimson Frost Birch, European White Birch, Silver Birch, Heritage River Birch, Jacquemonti Birch, Whitebarked Himalayan Birch, Paper Birch, White Birch, Kano bjørk, River Birch, Red Birch, Yellow Birch, og Youngs Weeping Birch.

Hvordan gjøre bruk av bjørk kryssfiner. Ekte Hardwood Plywood.
Hvordan gjøre bruk av bjørk kryssfiner. Ekte Hardwood Plywood.

Her er mer fakta om bjørk kryssfiner:

  1. Keen Produksjon. Dette krever en god logg eller en peeler som kommer fra bjørketrær. I de fleste tilfeller er peelers dyrket i områder som eies av kryssfiner selskapet. Disse er nøye klart å maksimere treet vekst og minimere skader fra insekter eller brann. Den beste omsorg for en sunn bjørk er god jord, som bestemmer ikke bare mengden av næringsstoffer og vann tilgjengelighet, men også hvor effektivt treet kan maksimere disse næringsstoffene. Disse loggene er normalt rettere og større i diameter enn de loggene som er nødvendige for behandling av tømmer. Loggen er omgjort til ark med finér. Disse finerer blir så skåret til de ønskede proporsjoner. De har også gjennomgå tørking og patching. Etter disse prosessene blir de limes sammen og bakt inne i en presse ved 280 ° C og 2800 psi. Etter baking blir Kryssfinérplaten dannet. Den dannet panelet vil da gå gjennom ulike utførelser avhengig av bruken.
  2. Ekte Hardwood Plywood. Bjørk kryssfiner er klassifisert som hardwood plywood brukes til innvendig bruk og i konstruksjonen av møbler. Den er vanligvis laget med et urea-formaldehyd-harpiks. Kryssfiner i denne klassen brukes primært for sitt utseende, som deres ansikt veneers er tilnærmet fri for feil.
  3. Allsidighet og mottakelighet. Bjørk kryssfiner har utmerket overflate hardhet og en god evne til å motstå slitasje. Det sies å ha en høy skjærfasthet og innvirkning toleranse. Dette gjør den egnet til bruk for heavy-duty gulv, tak og også veggkonstruksjoner. Også orienterte kryssfiner forsamlinger har høy hjulet bærer kapasiteter.
  4. Andre spesielle applikasjoner. Glatt overflate og nøyaktig tykkelse er kombinert med holdbarheten av bjørk kryssfiner. Dette er det som gjør det til et gunstig valg av materiale for mange spesielle bruksområder. De brukes som fly kryssfiner, vindturbin blad, isolasjon bokser for flytende naturgass (LNG) bærere, dør skjærebrett, bærekonstruksjon av parkett, lekeapparater, musikkinstrumenter og sportsutstyr. Bjørk kryssfiner er ofte blandet med andre kryssfiner som valnøtt kryssfiner å lage varianter av enkle og stilige møbler som salongbord, skap, skap etc.

Dette er noen av de fakta om bjørk kryssfiner

Dette er noen av de fakta om bjørk kryssfiner. Det er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende. Følgelig kan det benyttes til støtte ved konstruksjon av bygninger og også som en hovedkomponent av standard møbler lage. Ikke rart at det blir klarert og sterkt anbefalt i woodmaking bransjen.