E2r

Hvordan forstå og bruke torsjonsfjærer

Springs er maskindrevet mekaniske komponenter som lagrer mekanisk energi gjennom fysiske endringer når ytre krefter brukes på dem. Fjærer er oppnåelig i mange typer. Torsjonsfjærer er ment å tilby motstand mot utad anvendt torsjonsmoment.

Definisjon

Hvordan forstå og bruke torsjonsfjærer. Søknad og bruker av torsjonsfjærer.
Hvordan forstå og bruke torsjonsfjærer. Søknad og bruker av torsjonsfjærer.

Dreiemoment er en kraft som er sannsynlig å produsere revolusjon. En torsjonsfjær utøver dreiemoment i en avrundet bue, og dens armer er slått om sin sentrale akse. Torsjon vårens ender er slått i en kantete sprett. En torsjonsfjær er ikke underkastet torsjon stress, men til en bøyespenning. Dette betyr at det gir best resultater når påført en stang eller et rør som er synkronisert med sentrum av det endelige produktet.

Vanlige torsjon endene er rett

Vanlige torsjon endene er rett, hengslet, krok, og rett balanse. Begrenset verktøy kreves ved produsere disse torsjon ender. En dobbel torsjonsfjær er unik. De to sett av spoler er knyttet og jobbet hånd i hånd med kraften av en kombinert dreiemoment. Formelen for moment er skrevet i tomme pounds. Når kraften kommer fra sentrum, og er angitt i en avstand, blir dreiemomentet kalles øyeblikket.

Søknad og bruker av torsjonsfjærer

Å produsere torsjonsfjærer, er legeringer av stål som brukes. Det er få andre stoffer som brukes for å lage fjærer. Eksempler er titan, kobber, og kobber, blant andre.

Torsjonsfjærer brukes innen bil forsamlinger

Vanlige torsjon endene er rett. Torsjonsfjærer brukes innen bil forsamlinger.
Vanlige torsjon endene er rett. Torsjonsfjærer brukes innen bil forsamlinger.

Torsjonsfjærer brukes i bil forsamlinger, garasjeporter, maskiner, verktøy og utstyr. De kommer i et utvalg av sterke og størrelser og bidra til å heve og senke garasjeporter. På grunn av den konstante spenning bunnen hengslene og fjærer, kan manipulering forårsake alvorlig skade. Ethvert arbeid knyttet til torsjonsfjær kan overlates til en profesjonell. Flere bruker på torsjonsfjærer er:

  • Torsion barer brukes til å holde bil suspensjon deler, som støtter hjulene.
  • En torsjon pendelen er drevet av en torsjonsfjær wire.
  • En vridning katapult, en beleiring motor, bruker en torsjonsfjær å kaste en tung rakett med stor kraft.
  • Balansefjæren av en mekanisk klokke driver balansen hjulet til midten, ligner en torsjon pendel.
  • Bestemme den elektriske strømmen gjennom en automatisk pointer-attraksjon meter er en slags torsion balanse.
  • Tiny torsjonsfjærer brukes i det digitale mikro-speilet enhet av en videoprojektor.
  • Annen bruk av torsjonsfjærer brukes i mot balansere tyngde av garasjeporter, dekker åpne bagasjerommet noen sedan, åpne pop-up dører av CD-plater og digitale kameraer, og i bygging av en musefelle.

Torsjonsfjærer er populært brukt, men ikke populært kjent. De fleste vet ikke hva de er, selv om vi har brukt dem overalt. Selv med den tradisjonelle musen felle vil det ikke være i stand til å fange en mus uten hjelp av torsjonsfjæren. Vi ville ikke nyte skjønnheten av tid uten torsjonsfjærer i våre klokker eller i våre pendel klokker. Det er mange andre anvendelser av disse torsjonsfjærer som ikke kunne realiseres uten dem.