E2r

Hvordan forbedre utseendet på rød murstein

Rød murstein se bra av seg selv

Rød murstein ser bra av seg selv, men det er flere måter å gjøre dem ser bedre. Når du gjør følgende metoder som involverer kjemikalier, slitasje beskyttende antrekk som hansker, maske og klær som tilstrekkelig dekker huden din. Dekk til omkringliggende ikke-murstein områder med tape eller aviser. Les instruksjonene på produkter som du skal bruke.

  • Rengjør murstein. Bricks samle skitt og mugg gjennom årene. Vask disse bort med vann og en god rengjøringsmiddel. Slange klossene for å vaske skitt. Hvis skitt sitter fast, bruk trykkvann, men tar seg ikke å overdrive det å unngå å ødelegge klossene. Les instruksjonene skrevet på rensemiddel og følg dem nøye når du rengjør murstein.
  • Male. Male murstein rød eller annen farge du liker. Du kan male dem forskjellige farger, eller blande farger innenfor hver enkelt murstein. Å male klossene, må de renses først. Fjern gammel maling hvis det er peeling off. For å fjerne gammel maling, bruk en maling fjerning løsning. Dette benyttes ved påføring av oppløsningen i løpet av klossene, plassere gamle filler over dem, og peeling duken av. Når klossene er klar til å males, bruke primer, som er en mørk maling. Deretter påfør et strøk eller to med ønsket maling farge.
  • Renvasking. Renvasking ligner å male, men er mer holdbar. Det består av kalk, kritt og salt. Kjøp renvasking i jernvareforretninger, eller lage din egen renvasking ved å kombinere fem deler kalk med en del salt. Påfør blandingen til klossene før det tørker.
  • Bruk glasur. De som ikke ønsker å male eller renvasking klossene kan velge å glasur dem. En glasur gir et skimmer av farge til murstein. Kjøp dem i jernvareforretninger og bruke dem på mursteinene. Malt murstein ser mer polert med glasur også.
  • Bytt murstein s. Noen klosser kan forskyves eller mangler. Bruk erstatning murstein for å forbedre utseendet på en murvegg. Påfør mørtelen bunnlaget og sidene av en murstein, og trykk den på plass.
  • Reparere ødelagte murstein. Dekke skader i mursteiner ved hjelp av mørtel. Påfør en tilstrekkelig mengde mørtel til en skadet murstein ved hjelp av en sparkel for å dekke opp sprekker og hull. Du kan chip av den gamle skadet laget av murstein før påføring av mørtel på et jevnere utseende.
  • Koordinere farger. Rød murstein ser bra ut med grå eller andre nøytrale farger. Når du maler eller dekorere, vurdere effekten av rød murstein farge med andre farger rundt det.
  • At det ser mer antikk. Litt sprukket murstein eller male det med en antikk utseende farge og glasur gjør utslaget. Sørg for å rengjøre klossene selv, være antikk betyr ikke at det må være støv og spindelvev over klossene.
  • Bruk koordinere møbler og tilbehør. Gjør rød murstein ser mer attraktive med bruk av møbler og tilbehør som passer. Eksperimentere med ulike typer møbler og gardiner og se hva som ser best ut med de røde mursteinene.
Hvordan forbedre utseendet på rød murstein. Reparere ødelagte murstein.
Hvordan forbedre utseendet på rød murstein. Reparere ødelagte murstein.

Forbedre utseendet på rød murstein betyr bedre klossene 'tilstand og gjør mursteinene blande godt med de omkringliggende stedene. Opprettholde klossene ved regelmessig rense dem, slik at du slipper å forbedre utseendet ofte.