E2r

Hvordan flis over en eksisterende benkeplate selv

Det kan være lurt å gjøre kjøkkenet ser mer tiltalende ved å legge til nye granitt benkeplater, men installasjonen prisen kan bli for dyrt for deg. Men du kan redusere kostnadene ved å gjøre jobben selv.

Her er hvordan du flis over en eksisterende countertop selv:

  1. Forbered materialer: fliser, hånd sander, thinset mørtel, fugemasse, sparkel, tørke filler, flis så, flis avstandsstykker, gummihansker, målebånd, svamp, og vernebriller beskytter.
  2. Ta av vasken, kraner og søppeltømming. Steng av vannet ventiler under vasken og koble de varme og kalde rør samt avløpsrør i skjøten. Mål benkeplate området så kjøpe riktig antall brikker for å dekke det. Ikke vær redd for å be om prøver å bringe hjem og sammenligne mot benken. Kjøpe større fliser vil holde kostnadene nede ved å forenkle oppsettet og holde installasjonen enkel.
  3. Forberede overflaten. Bruk hånden sander å fjerne glasert overflate slik at mørtelen kan gripe området bedre. Tørk av overflaten med en fuktig klut, deretter en tørr en å fjerne støv.
  4. Legge fliser. Begynn med fronten deretter jobbe din vei til baksiden, slik at kuttet fliser vil være mindre merkbar. En tommelfingerregel i flis arrangement er å ha den siste partielle flis av hver rad i det minste halvparten av bredden av flisen. Dette vil hindre at stygge tynne fliser fra å vises på kantene.
  5. Klargjør thinset mørtel. Bruk gummihansker og trowels å spre mørtel på overflaten, som arbeider i små seksjoner. Begynn med fliser på slutten eller midten. Plasser en brikke på mørtel og trykk den på alle sider. Sett flis avstandsstykker på alle fire hjørner for å sikre riktig avstand. Plasser alle de hele fliser først før du fortsetter med cut fliser. Bruk en linjal eller hånd nivå flere ganger for å sørge for at flisene ligge flatt. Fjern eventuelle mørtel fra flisefuger før det stivner.
  6. Bruk en flis så for kuttet fliser. Mål biter som passer langs veggen eller rundt noen hindring. Minimere antall kutt som trengs med nøyaktige mål. Bruk vernebriller under denne prosessen.
  7. Påfør fugemasse. Fjern alle flisen avstandsstykker først deretter spredt små mengder i ulike deler av overflaten og deretter trykker deretter i mellomrommene mellom flisene. Bruk pusset fugemasse hvis leddene er 1/8th tommer eller tykkere, eller epoxy fugemasse som er vanlig for kjøkken innstillinger. Bruk en svamp for å fjerne overflødig fugemasse og tørk deretter av disen buildup på hele overflaten. Etter 24 timer, bruke en flis sealer over hele bordoverflate å unngå flekker og sprekker.
  8. Installere vask, tappekran og søppeltømming.

Unngå flislegging veien rundt hindringer

Hvordan flis over en eksisterende benkeplate selv. Ta av vasken, kraner og søppeltømming.
Hvordan flis over en eksisterende benkeplate selv. Ta av vasken, kraner og søppeltømming.

Unngå flislegging veien rundt hindringer, vil da dette se uprofesjonelt. Noen av spesialitet utstyr som flisen slipemaskin og flis så kan leies hos din lokale jernvarehandel. En granitt benkeplate er en umiddelbar rom-oppgradering, og med litt gjør-det-selv-holdning, helt innenfor budsjettet.