E2r

Hvordan fjerne svette flekker fra en skinnsofa

En skinnsofa i stuen din kan gjøre hjemmet ditt ser sofistikert og stilig. Problemet med en skinnsofa er at flekker er vanskelig å fjerne fra dem. Du kan ikke bare bruke kjemikalier og skrubbe flekker off siden det kan skade skinnet. Det er en riktig måte å fjerne svette flekker fra en skinnsofa. Følg de enkle instruksjonene som er oppført nedenfor for å lære hvordan du gjør dette.

  • Materialer som du trenger. Materialene som du må fjerne svette flekker på skinnsofa er oppvaskmiddel, varmt vann, en myk myk klut, myk svamp og skinn conditioner.
  • Rengjør området. Inspiser skinnsofa og finne de områdene hvor det er svette flekker. Få en liten beholder eller bassenget og bland oppvaskmiddel med varmt vann. Sørg for at alle oppvaskmiddel har blitt oppløst i vannet. Bruk svamp og dukkert i inn i såpevann. Klem ut svampen for å fjerne overflødig vann. Bruk svamp til rensing av svette flekker på skinn. Bruk sirkelbevegelser når du rengjør skinnsofa. Ikke skrubb for hardt da dette kan skade skinnet.
  • Tørk av såpevann blanding. Bruk en ren og myk klut til å tørke av området rent. Du kan fortsatt legge merke til noen svette flekker etter rengjøring med såpe og vann. Dette er flekker som du ikke kan være i stand til å fjerne med vanlig såpe og vann. Til dette trenger du en spesiell løsning laget for rengjøring skinn. Du kan fortsette med neste trinn hvis det fortsatt svette flekker.
  • Bruk skinn conditioner. Du kan bruke kommersielle skinn rengjøringsmidler og balsam for å fjerne svette flekken helt fra skinnsofa. Du kan kjøpe et utvalg av skinn pleie produkter fra nettstedet Apple polerer . Følg instruksjonene på flasken for å lære hvordan du bruker skinn renere og balsam. Den renere vil fjerne eventuelle gjenværende svette flekker på skinn mens skinn conditioner vil beskytte skinnet fra fremtidige flekker og gi den en fin og polert utseende.

Dette er fremgangsmåten at du kan følge hvis du ønsker å fjerne svette flekker fra din skinnsofa. Det er viktig at du følger instruksjonene på flaske skinn rengjøringsmidler, slik at du ikke skader skinnsofa. Så snart du finner svette flekker på skinn, behandle det umiddelbart, slik at det vil være lettere å fjerne. Hvis du lar flekken sitte på skinn i lang tid, kan det være vanskelig å fjerne eller det kan ikke fjernes i det hele tatt. Sjekk ut nettsiden nedenfor for mer skinn pleie tips.

Hvordan fjerne svette flekker fra en skinnsofa. Materialer som du trenger.
Hvordan fjerne svette flekker fra en skinnsofa. Materialer som du trenger.

Alt om lær - Dette er et nettsted der du kan finne en guide om hvordan du tar vare på skinn, vedlikeholde den og rengjør den. Det er omsorg tips, ikke bare for skinnmøbler, men også for klær og lær tilbehør. Gå til "Leather Care"-seksjonen på nettsiden for mer informasjon.