E2r

Hvordan fjerne super lim fra marmor tellere

Super limet er et vanskelig stoff som skal fjernes fra overflater

Super limet er et vanskelig stoff som skal fjernes fra overflater. Hvis du finner noen superlim på marmor benk, er det viktig at du fjerner det umiddelbart, slik at det ikke vil ødelegge marmor. Du vil ikke være i stand til å fjerne superlim ved ganske enkelt å vaske, men det er flere metoder som du kan prøve for å eliminere superlim. Her er noen av de tips som du kan følge for å eliminere superlim.

Hvordan fjerne super lim fra marmor tellere. Mr. Clean magiske viskelæret.
Hvordan fjerne super lim fra marmor tellere. Mr. Clean magiske viskelæret.
  • Skrape av superlim. Du kan skrape av super lim fra din marmor disken hvis den er tykk. Den super limet tørker raskt på overflaten. Bruke et kredittkort eller en hard ID-kort og prøve å skrape av superlim. Vær forsiktig når du gjør dette slik at du ikke riper i marmor overflaten. Du bør være i stand til å fjerne noe av superlim som har tørket. For de resterende super limet som sitter fast, kan du lese tipsene nedenfor.
  • Neglelakkfjerner. Nail polish remover er en annen ting som du kan bruke til å fjerne super lim fra din marmor benk. Få en bomullsdott og hell litt neglelakkfjerner på den. Gni bomullsdott over superlim på marmor teller. Neglelakkfjerner vil smelte bort superlim. Du må gni superlim flere ganger før du ser forskjellen. Ikke mette bomullsdott med for mye neglelakkfjerner siden det kan påvirke fargen på marmor. Etter fjerning av super lim, skyll av med varmt vann og såpe.
  • Mr. Clean magiske viskelæret. Du kan bruke Mr. Clean magiske Eraser for å kvitte seg med superlim på marmor teller. Få en svamp of Magic Eraser og våt den med varmt vann. Bruk svampen til å gni av super lim fra marmor overflaten. Det kan ta en stund før skrubbing fungerer, men det superlim til slutt vil komme ut fra marmor overflaten. Etter rengjøring, tørk av marmor med en ren bomullsklut.
  • Kommersiell lim remover. Besøk din lokale kunst og håndverk butikk eller jernvarehandel og kjøpe et lim remover. Limet remover er en løsning som brukes for å bli kvitt klebrige stoffer igjen av klistremerker og etiketter. Dette kan også brukes til å fjerne super lim flekker fra marmor din. Fukt et område på en ren klut med limet remover. Tørk av superlim med ren klut. Hvis superlim ikke kommer ut, la duken over farget området i noen minutter. Etterpå tørker du bort området og superlim skal være borte.

Dette er noen av alternativene du har, slik at du kan fjerne superlim fra marmor overflater. Hold marmor overflater beskyttet ved å legge ned noen aviser på området når du arbeider med super lim eller andre materialer som kan flekke eksempel maling eller fett.