E2r

Hvordan fjerne rust flekker fra rustfritt stål sølvtøy

Din rustfritt stål sølvtøy kan ha noen rustflekker på grunn av mange grunner. Dette er nødt til å skje hvis du ikke bruker sølvtøy mye og du lagre den for lenge. En annen grunn er de sterke kjemikalier som du bruker for å vaske dem eller selv vannet fra kranen din. Vannet kan inneholde noen mineraler som reagerer med det rustfrie stål og derved rustflekker danner. Du trenger ikke å bekymre deg når dette skjer siden det er en rask og enkel løsning. Finn ut hva du kan gjøre for å fjerne rust flekker ved å lese instruksjonene her.

  • Samle materialer. Først samle materialer som du trenger for å bruke for fjerning av rust. Du trenger natron, en beholder for soaking, varmt vann, microfiber rengjøring fille og en myk stritter tannbørste.
  • Inspisere sølvtøy. Inspiser sølvtøy for å se hvor rustflekker er forming. Det kan være noen tykke rust flekker eller svake rustflekker som akkurat har startet å danne.
  • Forbered badekaret. Forbered container og legge varmt vann i den. Etterpå legge om en halv kopp til en kopp natron, avhengig av hvor mange sølvtøy du vil rense. Oppløse natron i vannet helt.
  • Suge sølvtøy. Bløtlegg rustne sølvtøy i løsningen med natron og vann. La sølvtøy å suge i løsningen for et par timer hvis rust er tykk. Hvis rust er bare forming, kan du la den i badekaret i ca en halv time eller 45 minutter.
  • Skrubbe av rust. Når rust er myk, kan du få sølvtøy fra løsningen og finpuss av de resterende rust flak med en myk stritter tannbørste. Sørg for at du børste av sølvtøy forsiktig slik at du ikke vil skade og skrape sølvtøy.
  • Rengjør sølvtøy. Tørk av sølvtøy å forberede den for polering. Sørg for at alle sølvtøy er helt tørt før du begynner polering dem.
  • Poler sølvtøy. Du trenger å polere din sølvtøy etter at du rengjør den for å gjenopprette sin glans. Sølvtøy polish vil også være i stand til å beskytte sølvtøy slik at den ikke vil utvikle rust i fremtiden. Bruk en myk klut, og følg instruksjonene på flasken av sølvtøy polish. Hvis du skal bruke sølvtøy, vil du kanskje hoppe over dette trinnet.
  • Tørk av sølvtøy. Etter fjerning av rust, kan du tørke ned sølvtøy med microfiber klut for å sørge for at all rust er fjernet.

Dette er trinnene i å fjerne rust flekker fra sølvtøy din

Hvordan fjerne rust flekker fra rustfritt stål sølvtøy. Dette er trinnene i å fjerne rust flekker fra sølvtøy din.
Hvordan fjerne rust flekker fra rustfritt stål sølvtøy. Dette er trinnene i å fjerne rust flekker fra sølvtøy din.

Dette er trinnene i å fjerne rust flekker fra sølvtøy din. For å hindre rust fra forming, ikke suge sølvtøy i vann i lang tid. Også unngå å bruke oppvaskmiddel med sterke kjemikalier som kan føre til rust sølvtøy. Installere et filter på kontakten på kranen slik at det kan filtrere ut urenheter i vannet som kan bidra til dannelsen av rust på sølvtøy og rustfritt stål elementer.