E2r

Hvordan fjerne permanent penn med en antiseptisk tørk

Hvis du jobber på et prosjekt, må du kanskje sett et merke på overflaten du arbeider på. Andre ganger kan du eller dine barn ved et uhell forlate et merke eller skrive på en overflate mens du bruker en Sharpie penn eller en permanent markør.

Designet for å brukes til å lage permanent skrive på et objekt

Utformet for å bli brukt til å lage permanente skriving på et objekt, inneholder den faste markør blekk generelt kjemikalier som gjør at det kan bli resistente slik at den kan benyttes på et antall overflater inklusive papir, metall og til og med sten. De vanligvis avgir flyktige forbindelser som spraymaling, noe som gir dem en karakteristisk sterk lukt. Motsetning til sitt navn, kan den permanent markør fjernes fra harde overflater i en rekke måter, omtrent som de fleste vanlige tusj. Disse metodene inkluderer å bruke tørr slette markører, blyant viskelær og selv tannkrem. Imidlertid er en av de raskeste og enkleste måtene å fjerne permanent penn blekk til å bruke en antiseptisk tørk. Her er de grunnleggende trinnene om hvordan du gjør det.

Hvordan fjerne permanent penn med en antiseptisk tørk. Erverve en antiseptisk tørk.
Hvordan fjerne permanent penn med en antiseptisk tørk. Erverve en antiseptisk tørk.
  • Erverve en antiseptisk tørk. Du kan vanligvis få en antiseptisk tørk fra nødutstyrspakker og medisinskap. Du kan også se etter nevnte produkt i de fleste apoteker og sykehus. En antiseptisk tørk brukes i utgangspunktet til å rense sår, kutt og skrubbsår. En enkelt tørke inneholder clorhexidine gluconate fullpakket med isopropanol, som sies å være kraftige kjemikalier i tråd fleste bakterier og virus i sjakk. Dessuten er det på grunn av disse forbindelser som antiseptiske servietter er effektive i å fjerne fast markør flekker på hardt underlag. Mekanismen involverer oppløsning av toluen eller alkohol til stede i blekket ved forbindelsene til stede i antiseptiske servietter. Oppløsning skjer på grunn av likheten av polariteter mellom de forskjellige forbindelsene som er inneholdt i hvert av de to stoffer.
  • Tørk kraftig. Etter å ha fått et enkelt stykke antiseptisk tørke, tørke hardt på overflaten med flekken. Trykket skapt av en slik handling hjelper i raskere fjerning av den faste markør blekk. Hvis flekken er stor eller er vanskelig å fjerne, vil mer antiseptiske servietter være nødvendig.
  • Betrakt en alternativ metode. Ved hjelp av antiseptiske servietter er faktisk en enkel og rask måte å fjerne permanent penn blekk fra de fleste harde overflater. Imidlertid har denne metoden også sine fallbacks. For det første er det ganske kostbart og dyrt siden du må kjøpe en masse antiseptiske servietter særlig hvis flekkene er veldig vanskelig å fjerne. Med dette dilemmaet kan du alltids ty til en mye billigere alternativ i bytte for en liten bit av effektivitet. Denne metoden innebærer anvendelse av isopropylalkohol direkte på overflaten av flekken. Ved hjelp av ren tørr papirhåndklær, er alkohol tørkes av før ingen gjenværende flekker forbli.

Ved hjelp av antiseptiske servietter regnes som en av de surefire teknikker i å fjerne flekker fra permanent blekk markører. Det er veldig effektivt så mange mennesker gjør det. På den ned siden men det kan bli for kostbart og dyrt å fjerne vanlige blekk søl eller ulykker. Uansett årsak, søker antiseptiske servietter er en av de enkleste måtene å lage din permanent markør blekk forsvinner på et øyeblikk!