E2r

Hvordan fjerne leppestift flekker fra stoff

Fjerne leppestift fra klær eller fra en hvilken som helst stoff er tydeligvis ikke en enkel oppgave å gjøre. I de fleste tilfeller kan leppestift bare fjernes etter gjentatt rengjøring. Hvis du allerede har opplevd å gjøre dette, så vil du sikkert vil vite hvordan du fjerner leppestift flekker fra stoffet lett. Tatt i betraktning at det er så mange leppestifter i disse dager som er spesielt laget for å vare lenge, kan du tror at du vil ha en hard tid på å løse dette problemet. Men igjen, det er ingenting å bekymre. Å vite hvordan du fjerner leppestift flekker fra stoffet vil sikkert bringe nødhjelp til deg.

I forkant av å fjerne leppestift flekker fra stoff

Hvordan fjerne leppestift flekker fra stoff. En måte å fjerne leppestift flekker fra stoff er med bruk av makeup remover.
Hvordan fjerne leppestift flekker fra stoff. En måte å fjerne leppestift flekker fra stoff er med bruk av makeup remover.

I forkant av å fjerne leppestift flekker fra stoffet, må du være sikker først at du vet hvordan du skal håndtere stoffet. Mesteparten av tiden, er det instruksjoner som du kan følge når det kommer til rengjøring en klut. Det lønner seg å lese etiketten for å se om det er noen spesifikke instruksjoner. For en, hvis flekk rengjøring er nødvendig for en bestemt stoff, så den beste måten å håndtere det på er ved dabbing på flekken stedet for å gni det. Verre vil sikkert komme til verst når flekken fungerer på svekkelse stoffet på grunn av friksjon. En ting er effekten av varme på flekken. Hvis du skal sette inn i tørketrommelen stoffet som har en leppestift flekken, vil flekken være permanent festet til stoffet. Det samme gjelder for stryking.

  • En måte å fjerne leppestift flekker fra stoff er med bruk av makeup remover. Imidlertid må du først sjekke om ingrediensene i makeup remover er egnet for stoffet. Mesteparten av tiden, kan du sette noen mengde makeup remover oversiktlig. Etter å gni forsiktig på flekken, vil du legge merke til at det vil bli løftet av. Når flekken er fjernet, vasker stoffet med vann.
  • En annen måte å fjerne leppestift flekker fra stoffet er ved hjelp av å bruke isopropanol. Dab en generøs mengde rensevæske på stoffet og la det sitte til flekken er oppløst. Gjenta dabbing prosedyren til flekken er helt fjernet. Vask tøyet med kaldt vann når du er ferdig.
  • Hårspray kan også brukes til å fjerne flekker forårsaket av leppestift. Bare spray på stoffet og la det sitte en stund. Bruk en klam klut på blotting. Akkurat som med de tidligere tipsene, gjenta denne teknikken til flekken er helt forsvunnet. Vask tøyet etterpå.

Alltid være forsiktig når du arbeider med den type stoff som du har

Alltid være forsiktig når du arbeider med den type stoff som du har. Hvis du er lett skuffet når de klærne du har på deg plutselig blitt farget med leppestift, er det beste som du må unngå å sette sminke på før du kler deg. I stedet kle opp først før du legger på makeup din. På den måten vil du unngå flekker på klær med leppestift. For andre stoffer, vil vurderer de ovennevnte tipsene sikkert løse problemet når det kommer til irriterende flekker.