E2r

Hvordan fjerne fett og oljeflekker fra lær

Lær er et av de mest brukte materialene i verden

Lær er et av de mest brukte materialene i verden. Den brukes i etableringen av hverdagslige elementer som sko, vesker, lommebøker og belter. Lær brukes som møbeltrekk for møbler også. Det er definitivt en fin og verdifulle materialer som kan gjøre ting ser fantastisk. Imidlertid er skinn ikke immun mot flekker. Alle flekker kan ødelegge hva skinn skal se ut og føles som. Fett og olje flekker på skinn kan virkelig forandre hvordan noen lær vil se ut og fjerne flekken kan være ganske vanskelig. Heldigvis finnes det noen triks om hvordan du effektivt fjerne fett og oljeflekker fra leathered elementer.

  1. Identifisere hvilken type skinn. Det finnes to typer skinn, ren og semi anilin. Det er viktig å identifisere hvilken type skinn som brukes i en farget element for deg å vite hva flekkfjerning metodene vil være effektive. Pure anilin skinn ikke har integrert belegg som beskytter den mot flekker. Denne type skinn er normalt uferdig og brukes til å lage arbeidshansker, støvler og saler. Semi anilinhud er ferdig skinn med en beskyttende lag som holder den trygg fra flekker av nesten alle slag. Den brukes til å lage jakker, lommebøker, vesker og belter. Videre, hvis semi anilin skinn er farget, er det mye lettere å fjerne flekken enn ren anilin skinn. For denne prosessen, la oss anta at skinn elementet du farget er laget av semi anilin skinn.
  2. Blot skinn. Når dråper olje eller fett søl og flekker din elskede skinn element, er den første tingen å gjøre for å fjerne flekken å raskt få en ren klut eller fille og forsiktig klatt det på det området av flekken. Kluten vil absorbere fett eller olje vekk fra skinn. Målet er å løfte flekken ved hjelp av duken. Ikke på noen måte, tørk flekken off da dette vil gjøre flekken spredning. Tørke det vil gjøre flekken område større og vanskeligere å fjerne.
  3. Pulver det. Så snart du har sett at du har utslettet flekken nok med kluten, få litt talkum og bruke en generøs mengde på hele området av flekken. Sørg for å dekke hele området av flekken. Talkum vil absorbere noe fett igjen på skinn. La pulveret til å absorbere og tørke ut flekken i omtrent 4 til 5 timer.
  4. Ta det til en profesjonell. Flekker på ferdige skinn er svært enkelt å fjerne og rengjøre. Men hvis du har flekker på uferdige eller ren anilin skinn, så du må ta det inn til profesjonell skinn renere. Renseprosessen er komplisert og vil kreve kyndige hender for å oppnå en flekk-fri skinn element.
  5. Tilstand skinn. Når flekken er fjernet, vil du ønsker å gjenopprette og beskytte skinn fra andre elementer og at det ser ut som det en gang var. For ferdige eller semi anilin skinn, bruke en restaurering balsam spesielt laget for skinn. For uferdige eller ren anilin skinn, bruker mink olje.
Hvordan fjerne fett og oljeflekker fra lær. Identifisere hvilken type skinn.
Hvordan fjerne fett og oljeflekker fra lær. Identifisere hvilken type skinn.

Skinn er en kostbar og dyrebar materiale som de fleste bruker for hverdagslige ting. Det er viktig å bruke riktig vedlikeholde og rengjøre disse elementene for å gjøre det vare lenger og alder grasiøst.