E2r

Hvordan fjerne en strømmåleren

Strømmåleren er rund måler som du kan finne utenfor huset ditt. Strømmålere måle mengden strøm du bruker i din husholdning. Fjerne en strømmåleren er best overlatt til eksperter. Ikke forsøk å fjerne en strømmåleren selv, da dette kan være farlig og kan få electrocuted. Det er noen ting du kan gjøre for å for å få strømmåleren fjernet.

Her er fremgangsmåten du må følge hvis du ønsker å fjerne strømmåleren:

  1. Gjør en avtale. Kontakt din lokale el-tjenesteleverandøren og gjøre en avtale på når noen kan gå til ditt sted å være i stand til å fjerne strømmåleren. Planlegg avtale når du er fri, slik at du kan observere fjerningen. Fjerne strømmåleren betyr koble strømforsyningen i ditt sted. Du kan ha din strømmåleren fjernet hvis du har problemer med det, for eksempel feilmålinger eller hvis du trenger en ny strømmåleren for å erstatte den gamle. Fortell dem årsaken til fjerning slik at de kan ta med nødvendig utstyr.
  2. Forberedelse. Når dagen for fjerning kommer, er det best hvis du forberede og gjøre noen nødvendige forholdsregler. Sjekk alle dine apparater og gadgets og se til at de ikke er koblet til stikkontakten. Hvis du har et kjøleskap, kan det være lurt å overføre elementer i en kjøligere eller overføre dem til naboens kjøleskap for å unngå svinn.
  3. Koble fra strømmåleren. Noen fra den elektriske selskapet vil gå til huset ditt for fjerning av strømmåleren. De vil bli kobler noen ledninger på strømmåleren og dette vil slå av strøm gjennom hele ditt sted. Etter frakobling av strøm, må sikkerheten tag fjernes. Hver strømmåleren har en unik sikkerhet tag. Denne koden har samme kode som enheten brukes til å registrere din strømforbruket. Når strømmen er kuttet, må koden bli kuttet også.
  4. Erstatte strømmåleren. Etter utkobling av strøm, tar en ny strømmåleren stedet for den gamle. Denne nye strømmåleren har en ny sikkerhets-koden. Ledningene vil bli koblet sammen og strømmåleren vil være så god som ny. Etter den elektriske servicetekniker ferdig arbeider på den nye strømmåleren, kan du allerede teste og se om elektrisitet fungerer. Slå på hovedbryteren for strøm i ditt sted og teste en gadget for å se om det er strøm gjennom hele ditt sted
Hvordan fjerne en strømmåleren. Koble fra strømmåleren.
Hvordan fjerne en strømmåleren. Koble fra strømmåleren.

Dette er fremgangsmåten som du må gå gjennom hvis du vil fjerne en elektrisk meter. Husk å ikke gjøre dette på egen hånd selv om du har en idé om hvordan du skal gå om det. Tukling med strømmåleren kan være ulovlig og kan ha alvorlige konsekvenser når du blir tatt. La fjerning av strømmåleren til fagfolk for å unngå at ulykker skjer.