E2r

Hvordan finne programmer og maskiner som bruker kullfiltre

En karbon-filteret har evnen til å fjerne klor

En karbon-filteret har evnen til å fjerne klor, sedimenter, og flyktige forbindelser. Dette er gjort mulig av sin aktiverte karboninnhold. Den aktiverte karbon bruker kjemisk adsorpsjon for å fjerne forurensninger i vann og luft.

Bruken av kullfiltre regnes som en av de eldste måtene å rense vann. Det har vært historisk bevis for at egypterne brukte karbon filtre for rensing av luft og vann selv helt tilbake i 2000 f.Kr. I mellomtiden var den tidligste kjente bruk av kullfilter i den moderne verden i 1862, og det ble brukt til å lage drikkevann.

Hvordan finne programmer og maskiner som bruker kullfiltre. Point of bruke filtre.
Hvordan finne programmer og maskiner som bruker kullfiltre. Point of bruke filtre.

I dag er kullfiltre brukt for rensing formål både i boliger og industriområder. Følgende er noen programmer og maskiner som bruker kullfiltre:

  1. Point of bruke filtre. Disse brukes i rense vann for hjemmebruk. Størrelsene på de kullfiltre kan variere i henhold til deres synspunkt bruk. For eksempel kan noen være stor nok for jug filtre mens noen kan være så liten som de innebygde filtre for kjeler.
  2. Granular Activated Carbon (GAC) System. Dette systemet er vanligvis installert i den angitte store vannbehandlingsanlegg på en by eller en kommune. Vannet passerer gjennom aktivt kull som ser ut som kaffe korn. Sedimentene og andre forurensninger blir fanget i løpet av prosessen, og dermed produsere rent vann.
  3. Akvarium filtre. Aktivert karbon filtre er også brukt til å rense akvariet vann. Den utfører adsorpsjon å fjerne urenheter og lukt. Det fjerner også det organiske avfallet i vannet som er en viktig kilde til stress blant fiskene. Den brukes med en vannpumpe og kan brukes på både ferskvann og saltvann.
  4. Aktivert karbon luftfiltre. Aktivt kull har en positiv elektrisk ladning. Dette gjør den egnet til å tiltrekke seg negative ladninger i luften og forbedrer sin kvalitet for å puste. Det er bedre å bruke en aktivert karbon luftfilter for å bli kvitt lukt enn å bruke luftfriskere. For én, luftrensere bare maskere lukt, men ikke helt fjerne den. Aktivt kull luftfiltre suge lukt i og produsere frisk luft.
  5. Bli kvitt stråling. Akkurat som det utfører i luftrensere, kan kullfiltre også bli kvitt stråling i atmosfæren. De brukes på varme celler og brukes med HEPA filter. Den aktiverte karbon i Filteret fanger den radioaktive luft og holder den der inntil det henfaller inn i en ikke-radioaktivt stoff.
  6. Destillering alkoholholdige drikkevarer. Aktivert karbon filtre brukes til å fjerne sedimenter i vodka og whisky for å forbedre deres lukt, farge og smak. Imidlertid bør riktig strømningshastighet bli brukt i å gjøre dette prosessen slik som å sikre en tilsvarende alkoholinnhold selv i sin rensede form.
  7. Hydroponics. Siden vann er tilstede i en hydroponics hage, er tilstedeværelsen av uønsket lukt uunngåelig. Kullfiltre installert i en utvinning fan suge i den uønskede lukt i et drivhus.

Med alle disse produkter som vi bruker hver dag, avfall bygge opp i vannet og luften er uunngåelig. Vi er heldige som naturen har gitt oss med karbon som skal brukes i karbon filtre.