E2r

Hvordan finne dreneringssystemer for meter

Å ha et verft betyr å ha nok plass i ditt hjem for friluftsliv. Men siden det er prisgitt elementene, det betyr også å måtte opprettholde kvaliteten på hagen din, som krever litt arbeid, spesielt i regntiden. Kraftig regn kan føre til drenering problem i hagen din, som vanligvis krever drenering tjenester fra en profesjonell. Som du sikkert vet, ansette tjenester av en profesjonell betyr vanligvis ikke bare drenering hagen din, men drenering lommen også. En god måte å unngå drenering problemer er å installere de nødvendige avløpssystemer som passer dine behov og ditt hus struktur. Med riktig helling drenering og fundamentering avløp i og rundt din husstand kan godt spare deg bryet med å måtte ansette en profesjonell til å løse dine drenering problemer i fremtiden.

Her er noen tips om hvordan du finner de riktige dreneringssystemer for din hage:

  1. Kresne problemet. Det første trinnet er å finne ut hva din drenering problemet er, og hvorfor du har det problemet. Dette krever at du gjør en liten observasjon når neste storm kommer rundt. Det er tre viktigste drenering problemer som du ønsker å se opp for: en unaturlig oppbygging av regnvann i nærheten av din takrenne nedløpsrør, en våt, soggy patch av jord hvor som helst på plenen din, og en elv med rennende vann beveger seg gjennom plenen din. Prøv å finne ut årsakene til hver av de problemene som du ser i hagen din, og dette er derfor det er viktig å gjøre observasjonen på en regnfull dag.
  2. Observere hagen din. Når regnet stopper, observere enda en gang hvordan problemområdene fare etter en dag med regn. Legg merke til hvilke områder som fortsatt våt og klissete lengst, og dette vil gi deg en ganske god idé om hva din virkelige drenering problemet er. Normalt er downspout og river problemer lettere løses enn gjennomvåte plen sump områder. Vet hvilke områder som tok lengst tid å tappe, da disse vil representere de største drenering problemområder i hagen din, og vil derfor være de prioriterte prosjektene for drenering systemer installasjon.
  3. Finne drenering løsninger. Når du har bestemt problemområdene i hagen din, er neste skritt å vite hvordan dire dine drenering problemer er. Dette er når dine observasjoner vil komme godt med. Hvis du har observert at stillestående vann i problemområder tendens til å forsvinne etter en time eller så, så dette betyr at plenen din drenering er hensiktsmessig, og kanskje den eneste som du kanskje trenger å fikse er dine problemer med takrennen din. Hvis rennende bekker forsvant raskt, så kanskje bare forbedre verftets matjord drenering vil være nok. Du kan også vurdere å installere en fransk avløp system eller en Drywell å håndtere dette problemet.
  4. Tar det ett skritt videre. Hvis du har lagt merke til at det er regnvann bygge opp rett ved siden av huset ditt fundament, så du blir nødt til å korrigere skråningen av bakken rett ved siden av foundation før du fortsetter med andre dreneringsløsninger.
Hvordan finne dreneringssystemer for meter. Finne drenering løsninger.
Hvordan finne dreneringssystemer for meter. Finne drenering løsninger.

Ivrig observasjon av verftet, og av de mulige drenering problemer at det kan ha, er nøkkelen til forsvarlig vedlikehold av eiendommen, og til valg av riktige dreneringssystemer som passer dine behov.