E2r

Hvordan fikse ujevn kjøleskapdørene

Hvis du ikke kan lukke kjøleskapet dører, vet at det er viktig å ha dem fast med en gang. Det er fordi åpne kjøleskapdørene føre til unødvendige ekstra strøm utgifter. Så hvis du har ujevn kjøleskapdørene, her er noen gode tips for å hjelpe deg ut:

Hvordan fikse ujevn kjøleskapdørene. Sjekk for å se om det er noe i kjøleskapet som hindrer de kjøleskapdørene fra stengetid.
Hvordan fikse ujevn kjøleskapdørene. Sjekk for å se om det er noe i kjøleskapet som hindrer de kjøleskapdørene fra stengetid.
  1. Trekk kjøleskapet. Dette er en sikkerhetsforanstaltning for å sikre at du ikke vil få deg elektrisk sjokk mens de gjør reparasjoner. Forresten, bør du sørge for å gjøre dette første trinnet for hver enhet som du fikse.
  2. Sjekk for å se om det er noe i kjøleskapet som hindrer de kjøleskapdørene fra stengetid. Først av alt, sjekk for å se om roten av problemet er bare noe som blokkerer stenging av kjøleskapet dører. I dette tilfellet, er det ingen reparasjon som må gjøres, rett og slett justere mat containere i kjøleskapet slik at de ikke stikker ut og blokkerer dørene lukkes.
  3. Sjekk for å se om kjøleskapet er ubalansert. En av de sannsynlige årsaker til kjøleskapdørene blir ujevn er at den ene siden er lavere enn den andre. Hvis dette er tilfelle, kan du løse dette problemet ved å vippe kjøleskapet og sette inn en pute under den nedre side. Puten bør være av den riktige høyde for å avhjelpe problemet. Du kan bruke en liten brettet stykke avis til dette formålet. Husker dette: Forsøk aldri å vippe tilbake kjøleskapet selv, da dette kan føre til alvorlige ryggskader hvis du overanstrenge deg selv. Pass på at du verve hjelp av minst to personer i løpet av denne prosessen.
  4. Sjekk hengslene. Hvis problemet ikke ligger med plasseringen av kjøleskapet, men med kjøleskapdørene selv, må du kanskje justere hengslene. En annen mulig årsak er at hengslene er for løs. Dette er et annet problem med en relativt enkel løsning: bare få en skrutrekker, og trekk de løse skruene på hengslene. Hold døren til sin rette posisjon, og justere skruene til døren er stadig på plass.
  5. Vit når du skal kontakte en profesjonell reparatør. Tipsene ovenfor beskriver løsninger på vanlige årsaker til ujevn kjøleskap dører, men hvis de ikke fungerer i din situasjon, er det best at du lar reparasjoner til fagfolk. Sjekk for å se om kjøleskapet er fortsatt under garanti, og ha den reparert av en profesjonell. Ta deg tid til å aktivt se reparatør mens han løser problemet, slik at neste gang du støter på det samme problemet, vet du hva du skal gjøre.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av de enkle løsninger for å fikse ujevn kjøleskap dører. Husk at disse trinnene gjøres enkelt selv av noen som ikke er så komfortabel med å foreta reparasjoner. Som nevnt, men det er også viktig å vite når det er på tide å kontakte en profesjonell til å gjennomføre reparasjoner. Tross alt, er det verdt det til slutt å ha en profesjonell gjøre reparasjoner hvis det betyr at du vil sikkert få det resultatet du ønsker. Lykke til, og håper dette hjalp deg ut!