E2r

Hvordan fikse en lekk veggfeste tappekran

Utenfor kraner kan enkelt ignorert fordi lekkasjer og drippings ikke lett oppdages. Fikse en lekk veggfeste kranen umiddelbart for å spare vann. Du vil tape penger fordi du kan miste opptil tre vann liter hver dag, og det vil påvirke miljøet også. Fixing lekk veggmonterte kraner er lett å gjøre, og dessuten kan ansette en rørlegger være dyrt. Du trenger bare en skiftenøkkel og en skrutrekker for å fikse en lekkasje eller dryppende kran. Nedenfor er fremgangsmåten og veilede om hvordan å fikse en lekk veggfeste kranen.

Forstå årsaken til vannlekkasjer

Forstå årsaken til vannlekkasjer. Hvis det er en vannlekkasje på håndtaket base eller mutter området, så forbindelsen er løs. Stram mutteren under håndtaket med en skiftenøkkel. I noen designer kraner, kan mutteren bli funnet i håndtaket slik at du trenger å trekke håndtaket ut for at mutteren utsatt.

Foruten løse muttere

Foruten å løse muttere, er en annen kilde til vannlekkasje vaskemaskin problemer. Utslitt eller upassende installasjon av skivene forårsaker tappekran lekkasjer eller drippings. Galt store skiver er også plagsom. Du kan finne ut om du har dårlig skiver hvis vannet renner eller drypper vann fra håndtak og hvis det er gradvise lekkasjer fra kranen din.

Reparere lekk veggfeste tappekran

Hvordan fikse en lekk veggfeste tappekran. Forstå årsaken til vannlekkasjer.
Hvordan fikse en lekk veggfeste tappekran. Forstå årsaken til vannlekkasjer.

Reparere lekk veggfeste kranen. Slå av vannforsyning og fjern skruene som holder håndtaket på kranen stammen. Trekk håndtaket på kranen stammen.

Bruk en skiftenøkkel til å rotere pakking mutter i mot klokka bevegelse. Sett håndtaket og pakking mutter på et trygt sted der du lett kan huske dem.

Åpne kranen stammen ved å dreie den

Åpne kranen stammen ved å slå den. Fortsett rotasjonen til kranen stammen kommer ut. Ta ut midten skruen av kranen stammen som kan bli funnet på bunnen. Ta ut skiven som du fjerner sentrum skruen. Vaskemaskinen er vanligvis svart, flat, kjegleformede, og består av myk plast.

Forstå årsaken til vannlekkasjer. Reparere lekk veggfeste kranen.
Forstå årsaken til vannlekkasjer. Reparere lekk veggfeste kranen.

Sjekk din kranen stammen hvis vaskemaskinen området har korrodert flekker. Hvis det er en stor korrosjon på kranen stammen, så må du bytte den.

Observere området som omgir kranen kroppen som du lukket tappekran. Observere om det er korroderte flekker i kranen sete, erstatte den med en ny hvis kranen setet har korrosjon.

Som du sette en ny vaskemaskin

Som du sette en ny vaskemaskin, sørge for at det er samme type og diameter på forrige skive. Ta med den gamle vaskemaskinen til din lokale jernvarehandel for å sikre at du får det du trenger. Hvis skruen er ødelagt av rust eller om det er demontert, og sett det også.

Skru tilbake kranen stammen i sin kranen kroppen.

Erstatte en ny stilk pakking

Erstatte en ny stilk pakking. Tett skru tilbake pakkmutteren på kranen stammen. Nøye stramme mutteren å komprimere, men ikke for stramt for deg kan skade pakking mutter. Juster mutteren hvis du har stramme den mye.

Slå på vannforsyning og inspisere kranen stammen området hvis det er lekkasjer. Hvis det fremdeles lekker eller drypper, stram mutteren mer.


Hvis du tviler på dine altmuligmann ferdigheter

Hvis du tviler på dine altmuligmann ferdigheter, deretter ansette en profesjonell rørlegger. Men det er bedre hvis du vil lære om hvordan å reparere lekk veggfeste kranen fordi det vil spare deg for penger. Lære å gjøre ting på egen hånd er gunstig i det lange løp, og det fungerer som hyggelig hobby også.