E2r

Hvordan erstatte et toalett spak

Ødelagt toalett

Broken toalettet? Den beste tiden å reparere det er når du ikke trenger å bruke den ennå! En av de minst vanlige problemer som kan oppstå med toalettet er brutt toalett spak, som er håndtaket som du skyver å starte spylemekanismen. Det er fordi toalettet spaken egentlig laget for å vare lenger enn toalettet ditt. Hvis du ikke synes det å være brutt, men det er godt å vite at erstatte det selv er ikke så mye av en problemfri. Her er de grunnleggende trinnene for å erstatte et toalett spak:

  • Slå av vanntilførselen til toalettet tank Finn vannforsyningen ventil som er koblet til toalettet ditt gjennom et enkelt rør;. Denne ventilen er vanligvis sølv og avlange. Slå den mot klokken. Ikke drei det for hardt, men da dette kan føre til at ventilen mekanisme for å bryte, og kan i sin tur føre til lekkasje i fremtiden.
  • Fjern toalett sisterne, eller rektangulær blokk som dekker de indre mekanismene i toalettet. Sett ned toalettsetet, slik at du kan sitte på den, mens du står på toalettet mekanisme. Dette vil gjøre oppgaven enklere.
  • Finne ut hvor toalettet spaken er forbundet med resten av spylemekanismen. Trace enden av spaken toalett arm og vil se at den er koblet til toalett tankens klaffventil via en kjede montering. Hekt denne kjeden ved å fjerne den lille pinnen som fester klaffventilen til kjeden. Hold pinnen og oppbevar det på et trygt sted (du må bruke det senere når du kobler den nye toalett spaken).
  • Fjern mutteren som fester spaken til tanken. I den andre enden av håndtaket, akkurat der det utvendige håndtaket er, vil du finne at det er koblet til toalettet via en skrue. Du blir nødt til å løsne denne skruen med en skiftenøkkel. Når du gjør dette riktig, vil du være i stand til å fullstendig trekke ut hele spaken fra toalettet.
  • Få din nye toalett spak. Den nye toalett spaken vil ha håndtak i den ene enden, etterfulgt av lange håndtak arm. Det bør også komme med sin egen skive og mutter. Poke håndtaket armen gjennom hullet som tidligere var okkupert av gamle toalettet spaken. Håndtaket vil være på utsiden av toalettet. Sikre denne nye spaken ved å plassere mutteren på baksiden av håndtaket (inne i toalettet tank) og skru den tett - ikke for tett, skjønt, som mutter kan bryte eller håndtaket ikke kan slå godt.
  • Fest den andre enden av spaken toalett til kjeden montering av toalettet flapper. Dette bør være den samme kjede og pin som du løsrevet fra den gamle spaken for en stund siden.
  • Slå vannforsyningen igjen. Gjør dette ved å skru sølv ventilen med klokken.
  • Sjekk om toalettet spaken nå fungerer som den skal. Trykk ned hendelen som du normalt ville, og se om toalettet flapper vil bli trukket opp som du gjør det.

Det du har det

Hvordan erstatte et toalett spak. Slå av vanntilførselen til toalettet tank.
Hvordan erstatte et toalett spak. Slå av vanntilførselen til toalettet tank.

Det du har det! Dette er fremgangsmåten for å erstatte et toalett spak. Det burde ikke ta deg mer enn 30 minutter å gjøre denne oppgaven, og definitivt, og vite hvordan du gjør dette vil hjelpe deg å spare betydelig på profesjonell rørlegger honorar. Lykke til, og håper dette hjalp!