E2r

Hvordan erstatte elektrisk gjerde isolatorer

Noen gang lurt på hvorfor elektrisk gjerde ser ut til å ikke fungere på enkelte punkter? Kanskje du burde sjekke ut din isolator. Elektrisk gjerde isolatorer er de små stang-lignende materialer som stikker ut av gjerdestolper for å sikre at ledningene ikke er kuttet. Den fungerer som den kontakten på ledningen og støtte fra ledningen slik at strømmen passerer gjennom det ikke blir jordet. Det finnes forskjellige typer isolatorer. Du må velge den som passer dine behov og som passer deres funksjon. Det er varmeisolatorer utformet for å holde varmen nesten konstant. Doble vinduer og Styrofoam fungerer som isolatorer fordi luftlommer redusere varmeoverføring. Men for elektriske gjerder, må du velge design som passer materialet av gjerdet ditt og ditt elektriske oppstilling. Det er vanlig for elektriske gjerder for å plutselig ikke fungerer på grunn av ødelagte isolatorer. Men du trenger ikke å bekymre deg. Her er noen tips som bør følges.

  1. Først bør du gå rundt omkretsen av gjerdet og inspisere hele linjen. Du bør være nøye med å sjekke for chipped, sprukket eller knust isolatorer. Plast isolatorer varer vanligvis bare noen få år fordi materialet ikke er i stand til å tåle konstant slitasje. Men billig salgspris av plast isolatorer gjør dem mer attraktive for markedet. Keramikk og porselen isolatorer er utsatt for brudd og sprekker og chipping men varer lenger enn plast. Isolator varianter har ulike egenskaper. Silisium, med sine halvleder egenskaper kan fungere som enten isolator eller dirigent. Du må sørge for at du får de riktige isolator materialer som tåler forholdene i området rundt der gjerdet står.
  2. Det neste trinnet er å koble fra alle strømkilder av elektrisk gjerde. Dette er for å unngå ulykker når du skifter dine isolatorer. Sørg for at du spore alle de riktige strømkilder og slår av break switch. Dette er for å sikre at du ikke får elektrosjokk av din egen gjerdet. Og som med å håndtere alt elektrisk reparasjon, er det et must å slå av strømkilder.
  3. Du nå begynne å fjerne dine isolatorer én etter én. Hvis du ser noen skade i ledningene, må du reparere disse også. Fjern ledningen pakket rundt isolator sakte og husk å se etter eventuelle skader på gjerdet innlegget. Inkludere disse til reparasjon.
  4. Etter at du har fjernet den gamle isolator, erstatte den med den nye isolator. Lag to eller flere spoler å skape en tettsittende passform. Men alltid huske på at det bør være nok slakk i ledningen for å feste den til gjerdet innlegget komfortabelt.
Hvordan erstatte elektrisk gjerde isolatorer. Det neste trinnet er å koble fra alle strømkilder av elektrisk gjerde.
Hvordan erstatte elektrisk gjerde isolatorer. Det neste trinnet er å koble fra alle strømkilder av elektrisk gjerde.

Holde og vedlikeholde et elektrisk gjerde innlegget er ikke veldig vanskelig. Du må bare sjekke din satt opp fra tid til annen. Og selvfølgelig, du har å velge den beste isolator som tåler forholdene i din bolig. Dette kan bety lengre tidsperioder mellom vedlikehold og dermed mindre kostnader.