E2r

Hvordan endre en skadet husholdning termostat

Å ha en skadet termostat i løpet av vinteren kan være et reelt problem

Å ha en skadet termostat i løpet av vinteren kan være et reelt problem. Du ønsker ikke å ha luften inne i huset ditt matche temperaturen utenfor. Det første som folk flest ville gjøre er å ringe en tekniker for å fikse dette problemet for dem. Hvis du gjør dette, vil du være å bruke en masse penger bare for å ha noen gjøre noe som du kan gjøre selv. Endre en skadet husholdning termostat kan ikke være lett for alle, men du kan gjøre det bare ved å følge noen få trinn.

Her er fremgangsmåten for hvordan du kan endre den skadede husholdning termostat:

Kjøp en ny termostat

Hvordan endre en skadet husholdning termostat. Kjøp en ny termostat.
Hvordan endre en skadet husholdning termostat. Kjøp en ny termostat.

Kjøp en ny termostat. Før du kan endre din husstand termostat, må du kjøpe en ny for utskifting. Hvis du vet hva slags termostat du har, kan du bare gå til jernvarehandelen og kjøpe en ny. Hvis ikke, ta notat av merke og modell av termostaten som er ødelagt. Når du går til jernvarehandelen, be om litt hjelp angående den nye husholdning termostat som du må kjøpe.

Forberedelse

Forberedelse. Gå til din makt boksen i huset ditt og slå av strømmen for mellomtiden til du får den nye termostaten installert. Dette vil hindre deg fra å få elektrisk sjokk mens du arbeider på å endre husholdningenes termostat.

Fjern gammel termostat. Først fjerner den gamle termostaten fra veggen. Skru av dekselet med en skrutrekker. Når du åpner dekselet, vil du se en haug med ledninger på termostaten. Åpne den nye termostaten som du nettopp har kjøpt. Du vil se ledningene på den nye termostaten har etiketter. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hvor du skal koble kablene for å gjøre termostat arbeidet. Du kan lage noen etiketter for å gjøre du husker hvilke kabler skal kobles til den nye termostaten. Etterpå, helt koble den gamle termostaten fra kablene.

Erstatt termostaten

Å ha en skadet termostat i løpet av vinteren kan være et reelt problem. Fjern gammel termostat.
Å ha en skadet termostat i løpet av vinteren kan være et reelt problem. Fjern gammel termostat.

Erstatt termostaten. Det neste trinnet er å erstatte den gamle termostaten med den nye. Se om spor eller hull fra den gamle termostaten matche de for den nye termostaten. Hvis ikke, må du kanskje å lage nye hull for den nye termostaten til å passe på veggen. Deretter kobler kablene som du ser etter hvordan du merket dem tidligere. Hvis du har problemer, kan du ta kontakt med instruksjonene som fulgte med den nye termostaten. Når alt er satt, plasser batteriene i termostaten og sett på dekselet.

Teste den nye termostaten

Teste den nye termostaten. Gå til din makt boksen og slå på strømmen igjen. Teste for å se om den nye husholdning termostaten fungerer.

Dette er de enkle stegene på hvordan du kan endre den skadede husholdning termostat. Trinnene er ganske enkelt hvis du følger dem til punkt og prikke. Du kan lagre et par hundre dollar ved å endre busted termostaten selv. Alt du trenger å betale for er den nye termostaten som koster under hundre dollar.