E2r

Hvordan en luftfukter tåke fontenen fungerer

En luftfukter tåke er en av de stadig kjente husholdningsapparater i landet i dag. Som navnet tilsier, det øker fuktighet eller fuktighet i luften du puster i. Det er viktig å bekjempe dehydrating effekten av air-condition enhet, selv om noen luftfuktere er festet til den sentrale air-condition av husholdningene. Luftfukteren tåke fontenen imidlertid forskjellig fra disse voluminøse modellene som de gir fuktighet ved å tilby en høy hastighet strøm av tåke gjennom en åpning i anordningen. De brukes ofte for folk som tror på aromaterapi som tåke kan inneholde flyktige oljer antas å avlaste en bestemt lidelse.

Det er vanligvis forskjellige modeller av luftfukter tåke fontener. Noen kan være bærbare rom enheter, mens andre kan bli integrert i HVAC. Uansett hvilken modell du kjøper, luftfuktere skape vanndamp som gir tilstrekkelig luft fuktighet. Men anser modeller som har flere funksjoner. De bør være i stand til å overvåke relativ fuktighet i omgivelsene. I tillegg bør de være lette å rengjøre og vedlikeholde. Noen avanserte motiver bruke ultrafiolett lys for å fjerne mikrober fra vannet i reservoaret. Deretter trenger du en modell som er stille nok ennå energieffektive. Til slutt, se etter en som har sikkerhetsfunksjoner. Du vet aldri hvem som kommer til å bruke luftfukter tåke hele tiden.

Hvordan en luftfukter tåke fontenen fungerer. Det er vanligvis et reservoar fylt med vann.
Hvordan en luftfukter tåke fontenen fungerer. Det er vanligvis et reservoar fylt med vann.

Du må være kjent med hvordan luftfukter tåke fontenen arbeider for å få fullt utbytte av sine fordeler.

  1. Det er vanligvis et reservoar fylt med vann. Vannet her vil gi fuktighet som trengs for å opprettholde rommets relative fuktighet. Før luftfukteren er slått på, vil aromatherapists sette luktene i form av flyktige væsker som trengs for en bestemt tilstand. Reservoaret dispenses deretter vann i et fat.
  2. Avhengig av modellen, er det to metoder for hvordan fuktighet produsert
    • En roterende disk i bassenget slenger vann på kam-lignende skjerm. De vanligvis dreie ved høye hastigheter for å opprette flere vanndråper for diffuser.
    • Hvis ultralyd, er det en metall membran i stedet for et roterende disk som vibrerer med ultrasonisk frekvens å lage fine vanndråper og negative ioner
  3. Diffusoren bryter vannet inn finere dråper. Jo mindre dråpene er, desto bedre fuktigheten det vil gi. Det skaper også en kjølende effekt uten tørrhet.
  4. En vifte blåser fine dråper inn i en smal åpning. Den trange åpningen som er nødvendig for kontinuerlig levering av tåke.

Luftfukter tåke fontener er gunstig for helsen, spesielt hvis modellen du tok også skaper negative ioner. Disse negative ioner skaper lettelse som bare kan utledes fra store bevegelige vannmasser som havet eller massive fossefall. Men som andre husholdningsapparater, må du rengjøre dem regelmessig, spesielt vannet i reservoaret og bassenget. De kan bli forurenset med bakterier og videre forurenser luften i hjemmet ditt, og slo sin hensikt. Fjerne stillestående vann hvis den ikke er i bruk. Oppbevar dem på et sikkert sted alltid.