E2r

Hvordan du velger den beste taktekking materiale

Et svært viktig spørsmål når taktekking huset ditt er

Et svært viktig spørsmål når taktekking huset ditt er, "Hva takbelegg skal jeg bruke?" Når du velger en taktekking materiale, avhenger det beste på hva dine spesielle omstendigheter er. Det er flere kriterier som må vurderes, for eksempel; helling på taket, lokale året værforhold, styrken på sperrene, total holdbarhet av materialet, og selvfølgelig pris. Jeg kan ikke anbefale enten maling på tak eller tre riste helvetesild. Verken er holdbare og veden shake er brann utsatt, uansett hvordan du behandler dem. Sørg for å ta alle disse når du velger et materiale.

Hvordan du velger den beste taktekking materiale. Skråningen av taket ditt spiller en svært viktig rolle.
Hvordan du velger den beste taktekking materiale. Skråningen av taket ditt spiller en svært viktig rolle.
  1. Skråningen av taket ditt spiller en svært viktig rolle. Noen materialer fungerer flott på bratte tak, men lekke tragisk på flate overflater. Noen typer gjøre det bra på flate tak, men slites for fort på bratte tak. En vanlig materiale for svært bratte tak er metallplater. Det gjør at alle typer nedbør å gli av lett. Dessverre er det lekker som en sil på plant tak. For en i utgangspunktet flatt tak, mindre enn en fot dråpe per ti meter av løp, er tjære med en overflate pels som grus lenge levd og enkelt lappet. Men på en bratt tak, glir tjære og forringer på bare en varm dag. To gode valg for medium skråningen tak er asfalt helvetesild og keramiske helvetesild. Begge kaste vann og sitte stramt. Forskjellene er i de andre hensyn.
  2. Flate tak er en dårlig idé i kraftig regn eller snø. Så tjære tak er ikke det beste valget der. De virkelig fungerer bare i områder som er det meste tørr. Sheet metalltak fungere godt i de fleste miljøer så langt som vannskille går, men kan blø varme og kulde hvis ikke nøye isolert. Asfalt og keramiske arbeider begge i de fleste miljøer, på grunn av sin holdbarhet og typer overflater. Begge er også flinke til isolerende seg til en viss grad, men sørg for å isolere godt i alle fall.
  3. Rafter styrke spiller en stor rolle i materialvalg. Hvis du har svake sperrene, vil tjære og keramiske ikke fungere. De er tunge materialer, som legger til sine over alt holdbarhet, men kan føre til bøye av taket ditt. Asfalt og metall er lettere, noe som betyr at du kan bruke dem på de fleste sperrene, men de mangler den ekstreme lange liv keramikk.
  4. Total holdbarhet er det langsiktige målet av alle tak. Tjære kan bli patchet raskt og billig, så total utskifting er sjelden. Metallplater varer så lenge ingenting punkteringer, det så så lenge ingen trær faller og du ikke gå på det unødvendig, bør det vare lenge.
  5. Asfalt helvetesild kan bli stående i minst ti år, og hvis du går top of the line, selv tjue eller tretti. Keramiske har den lengste levetiden. Med mindre ødelagt, de aldri faktisk gå dårlig. De er nesten alltid laget tykk nok til å gå på nøye og kan være press vasket for å fjerne skitt, mose eller andre detritus. En keramiske taket skal vare i minst tretti år og kanskje enda lenger.
  6. Så den endelige vurdering er prisen. Tar tak er en moderat priset alternativ, men passer bare en liten nisje. Metall tak er vanligvis mye billigere, men trenger en spesialisert taket for å fungere. Asfalt helvetesild er moderat priset, lenge levd og lett repareres. Keramisk er ganske dyrt, men det er også et tak som vil overleve de fleste beboerne i et hus.