E2r

Hvordan du rengjør sandstein fliser

Sandstein fliser er gode materialer å bruke på grunn av sin naturlige skjønnhet. De også bidra til å forhindre ulykker og skader på grunn av sin porøse overflaten. Sandstein har mange fordeler, men det har også spesielle behov som du trenger for å ta vare på for å vedlikeholde og holde sandstein fliser rene og vakre. Her er noen måter å rengjøre sandstein fliser.

Hvordan du rengjør sandstein fliser. Med forsegling kjemiske allerede på flisene.
Hvordan du rengjør sandstein fliser. Med forsegling kjemiske allerede på flisene.
  1. Hvis du nettopp har installert dine sandstein fliser, må du dekke dem umiddelbart med en forsegling kjemisk beskyttelse. Uten denne kjemiske vil det være svært enkelt å ødelegge steinfliser. De tette kjemiske fungerer som et beskyttende dekke for sandstein fliser som vil både beskytte dem og gjøre det lettere å ta vare på
  2. Med forsegling kjemiske allerede på flisene, vil det bare være et spørsmål om daglig vedlikehold for å holde dem rene. Bruk en tørr mopp for å fjerne støv og andre partikler på flisene hver dag. Sandstein fliser er ganske mye svak når de blir våte siden det er en sjanse for at flisene vil absorbere fuktig eller våt stoffer. Når dette skjer, vil det være nesten umulig å reparere de berørte flis.
  3. Hvis du finner ut at det er et spill på fliser, bør du gjøre det til en vane å alltid rengjør den umiddelbart. Hvis utslippet har allerede blitt en del av flis og det synes nesten umulig å fjerne, bruk en svamp og litt varmt vann for å vaske av søl.
  4. Hvis du virkelig ønsker å rengjøre flekker på sandstein overflater, kan du prøve å bruke en metode som kalles poulticing. Poulticing bruker absorberende materiale og la den absorbere et rengjøringsmiddel, avhengig av hva slags flekk, og bruke den til det berørte overflaten og la det sitte en stund. Du kan ikke være i stand til å se resultatene før du har gjentatt prosedyren flere ganger. For organiske flekker, kan du bruke hydrogen peroxide som flekken renere og du kan bruke aceton for fet flekker som du ønsker å få ut.
  5. Hvis du trenger å børste eller gni overflaten av sandstein fliser være sikker på å bruke materialer som ikke ville ripe overflaten. Så mye som mulig, bruker myke slipende produkter.
  6. Når sandsteiner er allerede skadet, har du muligheten til å pusse ned de berørte områdene. Hvis du ønsker å velge å bruke dette alternativet vil du finne at mer ofte enn ikke, de slipes ned områder har en annen farge enn de andre. Sørg for å tenke på å bruke sliping å rengjøre en sandstein fliser fordi effektene av dette er vanligvis permanent.

Den beste måten å holde sandstein fliser ren og vakker er ved å være årvåken og forsiktig. Dette betyr at du må sørge for å hindre at noe dårlig som kan skje med fliser. Hvis noe skjer, må du sørge for at du handle umiddelbart for å rense eller reparere skaden.