E2r

Hvordan du rengjør overflatene å male et bad

Bad flisene gang ble kjøpt som er

Bad flisene gang ble kjøpt som den er. I dag, men huseiere har muligheten til å male sine egne bad fliser som passer uansett dekorasjoner og design de velger for badet. I motsetning til vanlige overflater i huset, men er badet annerledes og bør rengjøres annerledes hvis du ønsker å male det. Her er hvordan.

  1. Rengjøringsmiddel. Du trenger en rengjøring løsning som er laget av en kopp hvit eddik blandet inn i en gallon av varmt vann. Du kan også bruke en løsning av vaskemiddel kombinert med natron og varmt vann. Plasser dette er en bøtte og sørg for at den er klar før du starter rengjøringen.
  2. Skrubb. Det første trinnet er å børste flisene og andre overflater på badet. Fjerne lag av sot som naturlig bygger seg opp i bad overflater. Disse buildups er vanligvis et resultat av overflødig vann og fuktighet i flisene. Bruk en nylon skrubb for å rengjøre gulvene.
  3. Skrape. Hvis du har en aldrende bad, sjansene er at du blir nødt til å møte problemet med fugemasse. Fuger er mye mer vanskelig å fjerne. En av de beste måtene å fjerne det fra overflaten av badet som du trenger å male er å la renhold løsning å sitte på fuger i en halv time, hvoretter fugemasse vil mykes opp og blir lettere å fjerne. Bruk en plastskrape å fjerne fugemasse. Ikke bruk metall skrapere, da disse er for hardt, og vil lage riper i overflaten på flisen.
  4. Tørking. Etter rengjøring av overflater, må du tørke gulvet og sørg for at det er helt tørt. For å lette tørkeprosessen, kan du bruke en vifte som vippes mot gulvet og de andre bad overflater som skal males. Bruke deler av rene og tørre filler til å fjerne store flekker av fuktighet i overflatene av badet.
  5. Sand. Nå som du har rengjort overflaten, må du klargjøre den for maling. For å gjøre dette, må du bruke en sand papir. Bære en maske over ansiktet ditt, slik at du ikke vil inhalere støv som samler som du sand flisene og de andre overflater. Poenget er å fjerne den blanke polish over flisene, som ikke vil la malingen å sive inn i materialet og bli absorbert permanent. Etter at du har pusset flisene og fjernet blank overflate, feie eller tørk av støvet.
  6. Bonding primer. Til slutt legger et lag av bonding primer på flater, slik at de vil være blank og klar for maling. Noen bonding primere må gjentatte ganger anvendes, mens andre vil trenge å bli brukt bare en gang. Les instruksjonene på etiketten av produktet som du bruker til å vite hvordan du skal bruke bonding primer.
Hvordan du rengjør overflatene å male et bad. Bad flisene gang ble kjøpt som er.
Hvordan du rengjør overflatene å male et bad. Bad flisene gang ble kjøpt som er.

Når bonding primer er helt tørt på overflaten av badet, vil fliser og resten av badet være klar for maling.