E2r

Hvordan du rengjør og tilstand treflater

Tre kan være en fantastisk ting å se

Tre kan være en fantastisk ting å se, og også en fantastisk ting å røre. Tre fremkaller en behagelig form for følelse, enten det er et hjem innredning, møbler, eller til gulv. Imidlertid vil holde treflater i perfekt stand kreve litt innsats fra din side. Ellers kan disse være utsatt for forverring fra støv, fuktighet, eller termitter.

Du kan rengjøre og tilstanden dine tre flater med ulike materialer

Hvordan du rengjør og tilstand treflater. Bruk kommersielle trerens.
Hvordan du rengjør og tilstand treflater. Bruk kommersielle trerens.

Du kan rengjøre og tilstanden dine tre flater med ulike materialer, hvorav noen er lett tilgjengelig hjemme. Noen er kommersielle eller butikk-kjøpte løsninger som er lett på lommen. Her er noen tips.

  • Bruk kommersielle trerens. Treflater kan rengjøres med en løsning laget av tre rensemiddel og vann. Noen eksempler er Murphy Oil Soap og Scotts Wood Wash Bare fortynne disse i henhold til spesifikasjonene i emballasjen. Du må da bruke løsningen på tre overflaten med en myk klut. Sørg for å tørke vekk overflødig med en tørr klut.
  • Fjern filmer. Film kan bygge opp på tre, avhengig av hvor lenge overflaten er blitt blottstilt. Dette kan lett ordnes med en enkel oppløsning av hvit eddik. Gjør blandingen fra en halv hvit eddik og halvparten varmt vann. Påfør dette med en myk En ulempe med denne løsningen er at det kan la dine treflater kjedelig. For dette formålet, kan du bruke produkter som treolje, eller du kan refinish møbel.
  • Bruk sitron olje. Lemon olje er blant de naturlige rengjøringsmidler og balsam av tre. Og det kan både hjelpe dine treflater ser perfekt og gir ekstra beskyttelse mot slitasje. Den vanligste olje brukt til trevirke er sitron olje, og dette kommer i merker som Holloway og Scotts. Bare ta på litt olje på en klut og polerer på tre overflaten i sirkulære bevegelser. La oljen stå i ca 10 minutter, etter som du bør tørke den tørr med et microfiber håndkle. Noen treflater absorberer olje raskere enn andre. Hvis dette er tilfelle med din treflater, la det absorbere oljen helt, og gjøre et annet program etter noen timer. Du kan også lage din egen olje med noen få ingredienser, som valnøtt olje og sitronsaft. Bland ca en kvart kopp av oljen med en spiseskje med sitronsaft, og søke på tre overflaten som skissert ovenfor.
  • Bruk flekker og finer. Annen måte å bevare dine treflater er ved hjelp av flekker og finer. Noen trevirke kommer pre-farget når du kjøper dem fra maskinvare eller hjemme forbedring butikken. Ellers kan du kjøpe en flekk er spesielt produsert for å beskytte treverket overflate ved å fungere som en forsegling. Disse hindrer veden fra absorbere for mye fuktighet gjennom porene. Sørg for å rense treflater grundig før farging. Bruk trerens eller vann / eddik Løsningen er beskrevet i denne artikkelen. Du bør imidlertid bare gjelde flekker og skallfasetter når veden overflaten er helt tørr.

Hvis din eksisterende tre overflate har noen vannmerker og fuktighet flekker, kan du sand den med en glatt sandpapir, og deretter rengjøre den med en fuktig klut. Du kan deretter bruke tre balsam når overflaten er tørr. Som med noe arbeid på alle overflater, sørg for å teste flekker, condition eller rengjøringsmiddel først på et lite synlig område for å kontrollere om det fungerer godt med tre din.