E2r

Hvordan du rengjør malte vegger

Før du tar ut vann og såpe

Før du tar ut vann og såpe, alltid huske at støv, når den blir våt, vil gjøre vegger skitnere. Pass på å fjerne tørt støv fra veggene før du fortsetter med rengjøring skitt fra veggene. Du kan bruke en støvkost å utføre oppgaven. Etter støvtørking vegger, bruk en ren teppe eller klut til å tørke av den gjenværende sta støv fortsatt på veggene.

Etter støvtørking veggene

Etter støvtørking veggene, lå en beskyttende dekke over teppet eller gulvet under veggene du skal rengjøre. Det er svært viktig at du ikke søler på gulvet også. Forkle for å beskytte klær fra å bli våt. Tilsølte klær vil bety lagt vaskeri.

Hvordan du rengjør malte vegger. Mild rengjøringsmiddel.
Hvordan du rengjør malte vegger. Mild rengjøringsmiddel.

1. Forbered din materialer og verktøy å bruke. Hva du trenger:

  • Støvkost, helst den magnetiske støvkost
  • 2 bøtter eller spann
  • 4 stykker av ren absorberende kluter, fortrinnsvis mikrofiberkluter
  • 2 tørre håndklær
  • Mild rengjøringsmiddel. Du bør unngå løsninger som har syre eller tynnere i det som det vil ødelegge malte vegger i stedet for å rense dem.

2. Hell rent vann i en av dine bøtter eller bøtter. Den andre bøtte bør holde rengjøringsmiddel. Din rengjøringsmiddel kan være vanlig såpe og vann hvis veggene er i andre farger enn hvitt. Hvis veggene er i hvitt, kan du legge Borax i det for en komplett blekemiddel)

3. Begynne å tørke veggene fra bunnen går opp. Dirty såpevann kjører ned vegger vil gjøre bunnvegger vanskeligere å rengjøre. Hvis du har et stort område av veggen for å dekke, dele arbeidet på veggene ved segment slik at du er sikker på at du ikke går glipp av en spot. Arbeid på ett område før du flytter til neste.

4. Dypp ren klut i såpevann og skrubb veggene per område. Hvis malingen har en halvblank eller blank overflate, ville rense det ikke være så vanskelig. Den flate er ferdig er den vanskeligste å rengjøre på grunn av sin grov overflate egenskaper. Arbeid på ett område før veggene er rene.

Før du tar ut vann og såpe. Etter støvtørking veggene.
Før du tar ut vann og såpe. Etter støvtørking veggene.

5. Etter bruk av såpevann, dypp en annen rent håndkle i bøtte med rent vann, skjevt tørr og tørk av den skitne såpe fra det området du skal konsentrere seg om. Gjenta dette trinnet område etter område før du har fullført hele dekningen av veggen.

6. For sluttrengjøring, bruk en ren tørr super absorberende klut og tørk av våte vegger før det tørker opp. Ikke røre veggene før det er skikkelig tørt eller det vil etterlate merker.

Barn eller kjæledyr kan smøre skitt på malte vegger, men med dette rengjøringsmetode, kan du enkelt løpe konkurransen. Alltid huske at det beste forsvaret mot disse typer uhell er å holde hendene eller labber av dine familiemedlemmer ren. Alltid sette et teppe eller en vaskeklut med kjøkkenet inngangen å oppmuntre dem til å vaske før du går inn i huset.