E2r

Hvordan du rengjør klimaanlegget vannrør

Rengjøring klimaanlegget vannrør kan ikke være en topp prioritet i to-do liste, men å gjøre dette er svært viktig, vet at ansamling av skitt og rusk i AC vannrør kan alvorlig kompromittere sin effektivitet på kjøling ditt hjem. Heldigvis, gjør denne oppgaven trenger ikke være altfor komplisert. Her er fremgangsmåten for rengjøring klimaanlegget vannrør:

  • Vit når du skal rengjøre klimaanlegget vannrør. For å unngå å måtte hanskes med store rengjøring problemer, er det best at du rengjør AC vannrør om to ganger i året. Vet at du lett kan gjøre dette selv, og du ville ikke trenger å kalle inn en profesjonell til å gjøre dette.
  • Slå av klimaanlegget. Dette bør være ditt første steg, for å unngå enhver risiko for elektrisk støt.
  • Løsne smuss klamrer på vannrøret. Du kan gjøre dette ved hjelp av en pinne som kan monteres inne i vannrøret. Bare rote pinnen inne i røret slik at uansett hva smuss, rusk, kan små tresko eller spindelvev som klamrer inne løsnes.
  • Bruk en vannslange. Når så mye skitt og rusk som mulig har blitt løsnet, plasserer en vannslange mot slutten av vannrør. Du trenger ikke å fullstendig sette munnstykket, det skal bare settes inn nok til å få kontakt med vannrøret. Slå på vann bare for ett sekund (ellers vannet kan overvelde enheten). La vannet avslutte røret; flyten av vannet skal effektivt frigi uansett partiklene tilstopping vannrøret. Hvis du finner ut at det er fortsatt noen blokkeringer inne i vannrøret, og deretter gjøre denne prosessen på nytt. En måte å vite at vannledningen er fri for rusk er hvis vannet går fritt, og det er relativt klart.
  • Vet hvordan man skal håndtere alger. Hvis du finner at alger er clogging innsiden av vannrør, sette full styrke blekemiddel inne en sprayflaske og spray det til innsiden av røret. La blekemiddel tørke over natten. Vet at du kan ha til å sprøyte inn vann rør med blekemiddel jevne mellomrom (ca hver annen måned) for å hindre alger fra forming i fremtiden.
  • Teste om vannledningen er fri for tresko. En sikker måte å vite om det er fortsatt skitt, rusk eller alger inne i vannledningen er å blåse luft gjennom røret, enten ved hjelp av egen pust eller en luft tank, hvis du hører et ekko, så det betyr at røret er klart .

Det du har det

Hvordan du rengjør klimaanlegget vannrør. Vit når du skal rengjøre klimaanlegget vannrør.
Hvordan du rengjør klimaanlegget vannrør. Vit når du skal rengjøre klimaanlegget vannrør.

Det du har det! Dette er fremgangsmåten for rengjøring klimaanlegget vannrør. Husk at du tar deg tid til å gjøre dette spare deg for tid og penger i det lange løp, som vanlig vedlikehold vil bety mindre sjanse for at AC vil bryte ned på deg, og mindre behov for å konsultere med en profesjonell reparatør. Ta ca tretti minutter for hele denne prosessen, og unngå unødvendig stress og problemer i fremtiden. Lykke til, og håper dette hjalp!