E2r

Hvordan du rengjør huset takrenner

Takrenner på taket tjener en ganske enkel formål

Takrenner på taket tjener en ganske enkel formål. Det er drenering for vann på taket forårsaket av regn. Teknisk, vann kommer fra taket glir ned i rennesteinen hele huset og deretter omdirigert til en downspout som vil lede vannet ned til et angitt kloakk plass i ditt hjem. Selv om dette er den vanlige ruten for de fleste gutters, dette noen ganger skjer ikke slik det skal. Noen gutters kan ha drenering problemer som hindrer vannet i det å traversere til der det er ment å gå. Nå, når dette skjer, vil taket og selv veggene bli utsatt for visse risikoer som kan føre til skade. Den eneste utvei for å løse dette problemet er å rengjøre og fikse rennesteinen. Her er noen trinn på hvordan du lykkes gjøre nettopp det.

Hvordan du rengjør huset takrenner. Få tilgang til rennesteinen.
Hvordan du rengjør huset takrenner. Få tilgang til rennesteinen.
  • Få tilgang til rennesteinen. Det første trinnet i prosessen vil innebære at du bringe ut stigen og plassere den under området av gutter du har tenkt å jobbe med. Når du plasserer stigen, sørg for at den står på veggen eller på noe solid og stabil. La det hvile på rennen er farlig siden materialet er mykt og lett bøyelig.
  • Tømme takrenner. Den viktigste grunnen til at din rennesteinen holder beholde vann er rett og slett fordi noe eller en rekke ting kan blokkere passasjen måte. Vannet vil ikke være i stand til å flyte skikkelig med denne blokkeringen fortsatt på plass. Mest sannsynlig vil blader, kvister og skitt være årsaken til blokkeringen. Få en takrenne scooper og starte oppryddingen rennesteinen av disse undesirables. Sot og gjørmete skitt kan være sta, så sørg for å bruke en liten albue fett på disse. Plassere alle disse undesirables i en søppelsekk og kaste den i søpla kan.
  • Tømme downspout. Etter å tømme takrenner, er det nå på tide å fjerne downspout. Vannet fra takrennene vil ikke gå hvor du vil at den skal gå hvis downspout er blokkert i tillegg. Å løsne alle undesirables her, koble slangen til vannforsyning og begynne sprengning store mengder vann med kraft inn i downspout slik at alle blader, kvister og skitt vil bli tvunget ut. Bruk en rørlegger slange for å hjelpe deg hvis vannet er ikke nok til å skyve undesirables ut.
  • Skyll takrenner. Når downspout har blitt ryddet og gutters er fri fra undesirables, bruk en slange og spyl hele systemet med vann. Dette vil fjerne eventuelle andre minutt tresko fra systemet. Du vil kunne se hvis vannet strømmer ut slik det skal i tillegg.

Tømme gutters og downspout av rusk bør gjøres en gang hver måned, avhengig av hvor ofte regner og nærhet av trær til huset ditt. Derfor hindre undesirables fra retur ved trimming ned trærne med grener nær takrenner og ved å dekke rennene med en fin skjerm.