E2r

Hvordan du rengjør galvanisert stål metall

På grunn av sin robusthet og funksjonalitet

På grunn av sin robusthet og funksjonaliteten, galvanisert stål metall som brukes i en rekke formål. Den brukes i å gjøre ting så store som skipsskrog og så liten som skruer og bolter. Ark av galvanisert stål også finne bruk i mange byggeprosjekter. Skal holdes oppe, har galvanisert stål metall som skal jevnlig rengjøres. Dette er å holde strøk av sinkoksyd, metallets beskyttende barriere, og uttømming fra korrosjon. Rengjøring galvanisert stål metall er ganske enkel. Her er fremgangsmåten.

  1. Skyll metallet. Skylling metallet tar bort all løs skitt, inkludert små biter av stein og sand. Du kan enten spyle skitt eller vannsprut fra en bøtte til å skylle dem bort. Sørg for å fjerne all skitt på overflaten for å gjøre rengjøringen mye enklere.
  2. Klargjør rengjøringsmiddel. Galvanisert stål metall krever bare såpevann. I en bøtte, bland en kopp oppvaskmiddel med én liter vann. For å beskytte sink belegg, er det best å bruke mild såpe og varmt vann i rengjøringen galvanisert metall stål. Ved hjelp av en stang, rør såpevann før det danner såpeskum.
  3. Skrubbe å rengjøre. Hell såpevann over metall og begynne å skrubbe med en børste. Gjør en sirkulær skrubbing bevegelse, og pass på å øve mer press på områder som trenger det mest rengjøring. Skrubbe fra den ene enden til den andre enden til alle områder er ren. Hvis du må, gå over metallet flere ganger for å fjerne all tøff smuss.
  4. Skyll igjen. Når galvanisert stål metall er helt ren, kan du begynne å skylle av såpevann. Igjen, kan du bruke en slange eller bøtter med vann for dette. Uansett hva du velger, er det viktig at du kraftig skylle metall, sprut bort alle såperester.
  5. Tørk tørke. Din neste oppgave er å tørke galvanisert stål metall. Tørk av vannet med en tørr, lofri klut. Du må kanskje bruke flere kluter som du går over hele galvanisert stål metall.
  6. Fjern flekker. Hvis det er vedvarende vann flekker i galvanisert stål, metall, kan du fjerne dem ved å bruke en blanding av melk og babypudder. I en liten bøtte, hell to kopper melk og en kopp babypudder. Bland godt. Dypp en tannbørste i blandingen, og skrubb farget områder med sterk kraft. Skyll etterpå og tørk tørke.
  7. Polere metall. Dette er viktig for å holde den skinnende overflate av galvanisert stål metall. Ved hjelp av en myk klut, gjelder metall polish eller voks til små områder før du dekker hele metall. Igjen, gjør sirkelbevegelser. Gjør et andre strøk om nødvendig. Etter programmet, la galvanisert metall en stund for å la det tørke. Når det er tørt, buff metallet for å oppnå en glansfull overflate.
Hvordan du rengjør galvanisert stål metall. Klargjør rengjøringsmiddel.
Hvordan du rengjør galvanisert stål metall. Klargjør rengjøringsmiddel.

Hvis skikkelig rengjort og vedlikeholdt, vil galvanisert stål metall bevare sin funksjonalitet og vil se mange år. Og dette vil selvfølgelig spare deg fra å kjøpe nye.