E2r

Hvordan du rengjør badet drivning

Rengjøring av badet er en slitsom oppgave

Rengjøring av badet er en slitsom oppgave. Det innebærer mye arbeid, spesielt for en stor familie der det blir mye bruk. Mopping gulvet og skrubbe ned toalettet er ikke nok til å vurdere det alle renset. Det tar faktisk mye av din tid og krefter fordi du må også gå over drivning som vanligvis savnet i rengjøring på badet.

Badet drivning er en hot spot for bakterier. Det er der de havna og til slutt føre mugg og andre ugjennomtrengelige flekker. Derfor bør det være en prioritet i å rydde opp badet ditt. Følgende trinn kan hjelpe deg å bli kvitt disse uønskede bakterier.

Hvordan du rengjør badet drivning. Hell ufortynnet blekemiddel på drivning.
Hvordan du rengjør badet drivning. Hell ufortynnet blekemiddel på drivning.
  1. Samle alle forsyninger som trengs som blekemiddel, skrubbe børste, varmt vann, og andre.
  2. Hell ufortynnet blekemiddel på drivning. La det stå i ca 10 minutter. For å unngå blekemiddel splatter, kan du bruke et blekemiddel penn hvis tilgjengelig. Bleach penner tillate deg å bleike på den delen der det er mest nødvendig. I dette tilfellet kan du spesifikt sette bleike på drivning der mugg og mold flekker er.
  3. Bruk en liten scrub pensel i gni drivning. Du kan også bruke en tannbørste som et alternativ. Sørg for å skrubbe drivning grundig mens du lar blekemiddel for å bosette seg.
  4. Vask drivning med varmt vann for å skylle ut mugg og mold flekker. Mens skylling badet drivning, kan du skrubbe den igjen for å løsne smuss. Gjør dette om og om igjen til badet drivning er plettfrie fra flekker.
  5. Lag din egen blanding av drivning renere. Bland eddik med natron for å danne en lime-lignende renere. Skrubb drivning grundig med blandingen. Deretter skyll den med blekemiddel vann for å utrydde rester mold. Når det tørker, bruke en andre skrubb for å ha ditt bad drivning rengjort.
  6. Fjerne caulk helt dersom anvendelsen av blekemiddel vann og natron lim ikke fungerer. Du kan bli kvitt dem ved å grave alle de gamle caulk med bruk av en sparkel eller en tynn skrutrekker. Deretter børste ut eventuelle rester før sprøyting på blekemiddel vann på området. Blekemiddel vann dreper mugg som kan spre seg selv etter re-drivning på badet.
  7. Plasser to parallelle striper av maskeringstape noen centimeter unna området for å re-caulk. Dette vil hjelpe deg å bruke en ryddig og rett perle av caulk. Påfør caulk langsomt og tvinge den inn i sprekker hvis det er noen. Tørk av med fingeren din som du smører caulk. Før du skrelle av maskeringstape strimler, spray blekemiddel vann for å sikre at formene er fjernet helt.
  8. Spray bad caulk med blekemiddel en gang i uken for å drepe eller stoppe veksten av mugg eller mugg flekker.

Rengjøring er det som gjør en bolig enda vakrere

Rengjøring er det som gjør en bolig enda vakrere. Det bør imidlertid ikke bare gjøres i områder der du tror oppryddingen er nødvendig. Som til bad, er det viktig å ikke ha gått glipp av de små delene som bad tetningslister og fugemasser. Det er først da at du vil sette pris komforten når du har sikret renslighet av alle hjørner av ditt hjem.