E2r

Hvordan du Powerwash hjemme

Powerwashing ditt hjem kan virke merkelig

Powerwashing ditt hjem kan virke rart, men du virkelig trenger å gjøre det hvis du har tenkt å male hjemme eller hvis du trenger å fjerne smuss og andre uønskede rusk. Mange ser ikke behov for å Powerwash et hjem før de male det, hovedsakelig fordi de tror at malingen vil bare dekke opp skitt eller at det er nytteløst å vaske et hjem fordi det vil være skitten igjen i løpet av noen dager. Den uheldige sannheten er at du trenger en ren overflate for at malingen å danne en god hardt obligasjon. Du ville aldri se en artist male et bilde på en skitten lerret så hvorfor ville du male en skitten hus? Heldigvis powerwashing hjemme er ikke så vanskelig, og det kan legge år til maling jobb.

  1. Skaff et powerwasher. First off, må du få deg en powerwasher. Heldigvis nesten alle jernvareforretninger har powerwashers du kan leie. Selvfølgelig kan du også kjøpe en powerwasher, men dette vil være upraktisk for de fleste siden du bare skal bruke det en gang. Det kan være lurt å spørre rundt nabolaget ditt og se om noen allerede har en powerwasher at du kan være i stand til å låne.
  2. Få en stige som vil nå toppen av det høyeste punktet av ditt hjem. Hvis du ikke har en stige som vil nå den øverste delen av hjemmet ditt, må du enten kjøpe en eller låne en fra en nabo.
  3. Sett opp powerwasher. Sørg for å koble powerwasher til slangen, og skru på vannet. Trykk på spray knappen og test for å være sikker på vannet strømmer gjennom powerwasher.
  4. Plasser stigen. Det spiller ingen rolle hvilken side du starter med, men alltid jobbe venstre til høyre, topp til bunn. Dette er fordi dette er måten du lese og hjernen er vant til å se i denne retningen. Du vil være mindre sannsynlig å gå glipp av en plass og mindre tilbøyelige til å gjøre feil. Også, sørg for at stigen er stabil og har minst tre steder kontakt til enhver tid.
  5. Begynn sprøyting på toppen av huset ditt og jobb deg nedover. Alltid holde sprøyta minst 12 inches fra huset ditt. Powerwashers kan bokstavelig talt sprenge malingen rett utenfor huset ditt. Pek aldri sprøyter på deg selv eller noen andre, som sprayer kan forårsake alvorlige skader.
  6. Gjenta på hver side. Nå som du har gjort ditt første side, gå videre til neste og gjenta.
Hvordan du powerwash hjemme. Skaff et powerwasher.
Hvordan du powerwash hjemme. Skaff et powerwasher.

Jeg håper denne raske how-to har gitt deg en god ide om hva som er involvert i powerwashing ditt hjem. Det er ikke så vanskelig å Powerwash ditt hjem og kan være svært gunstig i det lange løp.