E2r

Hvordan du lagrer trelim

Hvis du elsker å gjøre hundrevis av tre prosjekter

Hvis du elsker å gjøre hundrevis av tre prosjekter, er trelim sikkert en av dine beste venner. Men når du kjøper en stor gallon av dette limet, pleier det å være vanskeligere å bruke dem i dine daglige tre prosjekter. Derfor, hva du må gjøre er å lagre dem i små beholdere for å gjøre dem mer praktisk å bruke.

Hvordan du lagrer trelim. Samle alle de tingene du trenger.
Hvordan du lagrer trelim. Samle alle de tingene du trenger.

Hva er bra om lagring trelim i små beholdere er ikke bare fordi det vil være lettere for deg å håndtere dem. Dessuten kan små beholdere gjøre lagre dem et plassbesparende. Som en guide, her er noen trinn du kan følge for å kunne lagre dem i små beholdere:

  1. Samle alle de tingene du trenger. Siden du skal håndtere trelim som lett kan tørkes opp, må du ha alle materialer innen rekkevidde. Dette omfatter et trelim selvsagt permanent markør, skilletrakt og beholdere.
  2. Forbered beholderne. Den mest ideelle beholder for oppbevaring av trelim er plast vann flaske som har en klemme cap. Denne typen cap vil bidra til å gjøre bruk av trelim mer praktisk for fremtidige prosjekter. Når du har samlet dem, rense dem pent. Hvis du ønsker å bli kvitt den flaskens etikett, kan du enkelt gjøre dette ved å dyppe flasken i vannet. Deretter skrape av etiketten. Når dette er gjort, må du la flasken tørke helt.
  3. Fylle flasken med lim. Når du er sikker på at flasken er ren og tørr, kan du allerede nå begynne å fylle den med lim. Du må bruke en trakt for å gjøre overføringen enklere og mindre rotete.
  4. Forsegle flasken. Ved hjelp av den opprinnelige cap av kampen, forsegle det tett når flasken er fylt med nok lim allerede. Du må sørge for at lokket er tett erstattet så at visse deler av limet ikke forherder opp. Hvis dette skjer, vil det være vanskeligere for deg å bruke lim. Verre, vil trelim ikke lenger være perfekt for dine fremtidige tre prosjekter.
  5. Etiketten på flasken riktig. Ved hjelp av en permanent markør, etikett utsiden av flasken med så enkelt som "Wood Glue". Men du kan også supplere ytterligere informasjon på etiketten akkurat som sitt merkenavn, bruksanvisningen, type trelim, og lignende.
  6. Plasser de etterfylte flaskene i en god spot i skap eller en hylle. Spesielt hvis du har rikelig med trelim flasker til butikken, kan du lagre dem i et skap eller en hylle for enkel tilgang. Du kan like godt sjekke retninger for lagring av trelim du er lagring for temperaturkrav.

Nå som du har din trelim i små beholdere, kan du bruke dem når som helst uten mye av en problemfri. Du kan like godt være sikker på at selv om du ikke skal bruke den i lang tid, vil den lagrede trelim fortsatt være klar til å hjelpe deg i din viktige tre prosjekter i fremtiden.