E2r

Hvordan du lagrer skjøteledninger

Trenger du ikke ønsker noen ganger at hver gadget du bruker er trådløs? Vel, du kan selvfølgelig ikke ha alle ønsker du gjør. Ta for eksempel dine skjøteledninger - med sin lange ledning og det hele. Mye som du kanskje noen ganger misliker å bruke skjøteledninger fordi de ofte får tangled, er disse enhetene spesielt uunnværlige når du trenger en ekstra strømkontakt eller du må plugge i en gadget som er langt fra veggen. Men du trenger ikke nødvendigvis å bruke skjøteledninger hele tiden dermed er det ganger du bare må lagre dem på et trygt sted. For å lagre skjøteledninger, lese disse tipsene:

Hvordan du lagrer skjøteledninger. Kategoriserer skjøteledninger.
Hvordan du lagrer skjøteledninger. Kategoriserer skjøteledninger.
  • Kategoriserer skjøteledninger. Det er kraftige skjøteledninger som er bokstavelig talt tunge på grunn av tykkelsen av kabelen, og det er også lettere de som er laget av tynnere kabler og mindre tunge stikkontakter. Basert på hvilke typer av skjøteledninger, bestemme hvor du vil lagre dem. De tyngre de naturlig vil måtte holdes i mer solide hyller eller skap.
  • Finn en container eller boks hvor du kan laste i skjøteledninger. For å unngå eksponering, må ledningene legges i en lukket boks før lagring. En av tre eller metall boksen er greit fordi det kan inneholde mer vekt enn pappesker. Du kan også bruke tomme bøtter med maling (med fem gallon kapasitet).
  • Vikle den rundt. Begynn med svingete fra pluggen går innover til spolen når kontakten delen. Trikset med å gjøre dette på er å holde den ene enden av ledningen mellom tommel og pekefinger. Deretter vikle snoren fra albuen opp til fingrene til ledningen er fullt kveilet.
  • Tie begge ender av den sammenrullede ledningen. Skjær flere stykker av isolerte ledninger, med hver brikke lenge nok til å gå rundt den sammenrullede ledningen. Knyt endene av spolen samt midtre delen med wire stykker. Ledningen er klar for lagring.
  • Bruk den tomme maling bøtte i lagring av skjøteledning. Vikle snoren på bunnen av bøtta, og starter med pluggen del og går videre og videre til kontakten delen er igjen på toppen av spolen heap. Du kan lagre mer enn en skjøteledning i bøtte av spuntveggstål spoler på toppen av den andre. Men må du setter en sirkulær kartong eller tynn kryssfinér i mellom hver spole å segregere spolen fra hverandre. Dekk bøtte med lokk sin og satt til side i et hjørne eller i verktøyet hylle i garasjen.
  • Merke beholdere der skjøteledninger holdes. Angi hva slags ledninger er inne i boksene eller bøtter, slik at du vil ha en enklere tid å finne de du trenger å bruke. Det vil være fint hvis bøtter eller bokser er identiske for formålet av ensartethet. Det er som katalogisering bøker i et bibliotek eller elementer i en butikk display. Stable bøtter eller bokser i et utpekt område med etikettene på ytre side for lettere identifisering.
  • Oppbevar bøtter inneholder skjøteledninger i en rent og tørt sted. Skjøteledninger er elektrisk gadget dermed må du sørge for at de holdes borte fra å bli våt. For mye varme vil også skade ledningene så hold dem også i normal romtemperatur.

Som med alle gadgets, må skjøteledninger borte fra barns rekkevidde. Legg dem i bod i huset og låse dem inn Skjøteledninger kan tilfeldig kveles blant barn som ut fra nysgjerrighet kan trekke ledningen ut og leke med dem.