E2r

Hvordan du kvitt hunden urin lukt fra tepper med damp renere

Hvis du har en ny valp som ennå ikke er potte trente sjansene er at små ulykker kan skje og du ender opp med den stinkende lukten av hund urin fra teppe. Det er uunngåelig, og du kan ikke skylde på valpen for å være engstelig og skremt av de nye omgivelsene.

Hvordan du kvitt hunden urin lukt fra tepper med damp renere. Det beste er å fjerne så mye av den friske urin fra teppe av blotting den med ark med tørkepapir og trykke dem ned med foten.
Hvordan du kvitt hunden urin lukt fra tepper med damp renere. Det beste er å fjerne så mye av den friske urin fra teppe av blotting den med ark med tørkepapir og trykke dem ned med foten.

Det er mange måter å bli kvitt hunden urin lukt fra tepper og damp renhold er en av dem. Tipsene nedenfor beskriver fremgangsmåten for å ta. Vennligst les videre.

  1. Det beste er å fjerne så mye av den friske urin fra teppe av blotting den med ark med tørkepapir og trykke dem ned med foten. Papirhåndklær vil absorbere det meste av urin og du kan enkelt kvitte deg med håndklær. Dette hindrer urinen i å trenge dypere inn i teppet.
  2. Det vil være bedre hvis du steam-vaske hele teppet i stedet for bare å gå over flere steder, så fjerner alle møblene som er i rommet og forberede dampende løsning.
  3. I en container legge en kopp hvit eddik, en kopp mild oppvaskmiddel, en kopp anti-melkeskummer eller bland sammen vann, natron og tøymykner for å lage en kopp som din lukt Neutralizer. Bland alle ingrediensene og hell i væsken mottaket i damp renere. Du kan også sjekke ut løsningen først ved å få en teskje av løsningen og bruke det på en gammel håndkle og gni håndkle for å se hvor mye skum er generert. Hvis det skummer for mye, bruker mindre oppvaskmiddel. Fyll opp vannbeholder med varmt vann inntil væsken har nådd det nødvendige vannivå.
  4. Du kan erstatte salt for anti-skum. Den anti-skum brukes for å minimere såpe subs som vil bli dannet ved interaksjonen av vannet med den oppvaskmiddel. Mild vaskemiddel kan også brukes i stedet for oppvaskmiddel. Bruk mindre mengde for å holde såpeskum til et minimum. Ved hjelp av mer tøymykner kan også redusere mengden av skum. Sjekke hvilke ingrediens vil fungere best ved å blande en liten batch utgangspunktet og å bruke en liten mengde av et håndkle og skrubbing med en børste.
  5. Kjør damp renere hele teppet, og pass på at du bruker mer oppmerksomhet til de områdene som er merket med hunden urin. Gå over disse områdene to ganger eller tre ganger. La løsningen å bo på teppet i minst en time.
  6. Fjern overflødig rengjøringsmiddel fra damp renere og fylle den opp med rent varmt vann. Steam-skylle hele teppet med vann og la det lufttørke for tjuefire timer eller mer for å sikre at teppe padding tørker opp pent, også. Du kan bytte ut møbler når teppet og teppe padding er helt tørr.

Ikke la valpen inn i rommet etter at du har renset teppet. Det vil være bedre for deg og din valp hvis du potte-trene det. Hvis lite ulykker ikke kan unngås som når valpen blir for opphisset under spilletid, sørg for at du har gamle aviser eller papirhåndklær hendig, slik at du umiddelbart kan klatt av urinen. Rense teppet minst en gang i uken for å hindre at hunden urin lukt og bakterier bygge opp.