E2r

Hvordan du kan redusere giftige kjemikalier i livsmiljøet

Global oppvarming og forurensing er noen de største problemene vi alle står overfor i dag. For de siste årene har det vært en økende vekt på "going green" - bruk av øko-vennlige produkter, resirkulering, trygg deponering av giftig avfall og annet avfall og kjemikalier som skader miljøet. Som individer, er det viktig å vite hvordan å gjøre det beste og begrenset bruk av naturressurser og rydde opp etter oss, slik at vi igjen en grønn og blomstrende planet for generasjoner framover. Du kan begynne å bidra til denne saken, ved å redusere mengden av giftige kjemikalier eller andre skadelige materialer, som påvirker den levende miljøet rundt deg. Dette heller ikke krever noen stor investering eller overhaling av din nåværende levende system, du trenger bare å finne ut om de produkter eller materialer du bruker er bra eller dårlig for miljøet og deretter bytte til miljøvennlige produkter og metoder. Her er hvordan.

Trinn 1

Rengjøring materiale. Bli kvitt de kjemiske-Laden rengjøringsmidler og annet materiale du bruker til å rengjøre hjemmet ditt og omgivelsene. En "grønn" metode for å rense er å bruke varme og vann, som er der damprensere kommer inn gjør disse rengjøringsmidler ikke bruke skadelige kjemikalier som over en periode, forringer miljøet rundt hjemmet ditt. Med damprenser, rengjøring alle slags underlag som gulv, benkeplater, dører, vegger og vinduer, er svært enkel og også veldig hygienisk, som damp effektivt renser all skitt og dreper eventuelle bakterier eller andre mikroorganismer som kan lure rundt hjemmet .

Trinn 2

Hvordan du kan redusere giftige kjemikalier i livsmiljøet. Rengjøring materiale.
Hvordan du kan redusere giftige kjemikalier i livsmiljøet. Rengjøring materiale.

Rent vann. Bruke vannrensere som inneholder 'aktivert' karbon er svært nyttig i rengjøring hjemme vannforsyning, ridding det av alle kjemikalier, syntetiske eller på annen måte, for eksempel bly, klor, narkotika forurensninger, kan osv. Disse apparatene festes til vannkilder din forsyning, for eksempel kraner eller viktigste rør, og kommer med garantier for å fjerne alle typer av forurensninger, noe som gjør vannforsyning trygt.

Trinn 3

'Green' kokekar. Det er på tide å kvitte seg med alle de gryter og panner belagt med syntetiske materialer som Teflon eller andre non-stick forbindelser, siden disse inneholder giftige kjemikalier som lekker inn i maten under kokeprosessen. Stedet bytte å Kokekarets materiale laget av naturlig teflonbelegg materiale, såsom kleberstein, som har ingen kjemikalier eller andre giftstoffer, blir 100% naturlig. I tillegg til å være giftfrie, er kleberstein også svært holdbare, rust-fri og energieffektive. Kleberstein er en naturlig mineral som finnes i store mengder i land som Brasil, hvor det er importert og kuttet ned for å gjøre kokekar som panner, stekeplater og potter i forskjellige størrelser.

Trinn 4

Organiske stoffer. Denne kategorien gjelder alle dine klær, sengetøy, laken, duker, gardiner, osv. Organiske stoffer er kjemisk fri og er laget av økologisk dyrket bomull, og er gradert med de riktige sertifiseringer og garantier. Utvalget av stoff dekker alle dine sengetøy behov som madrasser, sengetøy, tepper, puter, etc. Det finnes også organisk duker, for eksempel klut servietter, duker og sted matter. Ved å bytte til økologisk bord ware, vil du redusere behovet for å kutte ned trær for å produsere papir, stoppe avskoging og redusere mengden av avfall som hauger opp i deponier og avhending dumper. I tillegg trenger du å bruke kjemiske blekemidler for å rengjøre disse stoffene, som kutter ned på mengden av giftige kjemikalier slippes ut i miljøet. Organiske stoffer kan være bleket med hydrogenperoksyd, en inert kjemikalie som frigjør ikke eventuelle giftstoffer når de brukes.


Trinn 1. Rent vann.
Trinn 1. Rent vann.

Dette er bare noen av de tiltakene du kan gjøre for å redusere giftige kjemikalier i levende miljøet rundt deg. Andre tiltak du kan ta for å gjøre din del for miljøet - å bytte til miljøvennlige strømkilder som sol, vindkraft, etc, erstatte fossilt brensel som bensin, bensin, etc for naturlige brensel som etan, hybrid celler, etc . Hvert aspekt av livet ditt skal granskes for å se hvor du kan gjøre de nødvendige endringene for å fortsette å leve i et grønt og blomstrende miljø.