E2r

Hvordan du installerer wainscoting

Det er ikke noe bedre sted i denne verden som hjemme

Det er ikke noe bedre sted i denne verden som hjemme. Tilbringer en stor del av dagen på jobb kan virkelig være slitsomt, men en plutselig tanken på å være i huset dramatisk uplift vår sliten sjel og kropp. Hjemme er der vi finner fred. Langt fra den travle og slitsomme verden vi lever i. Et spesielt sted hvor vi føler oppriktig akseptert. Med all denne gleden en god hus kan gi, gjør det ikke fortjener riktig stell og vedlikehold? Tror du ikke nå er riktig tid for noen renovering og oppussing? Tross alt, er den aller første personen som vil dra nytte av det du.

Oppgradere design og interiør i huset kan være kostbart mesteparten av tiden, spesielt i disse dager hvor prisene blir for høye. Alt fra prisene på hjem materialer, dekor til trepanel, teller betydelig budsjett egentlig. Men akkurat som mennesker som fortjener litt velvære fra tid til annen, fortjener huset også det samme.

Med dette

Hvordan du installerer wainscoting. Besøk den lokale hardware og se etter design som passer ditt hjem.
Hvordan du installerer wainscoting. Besøk den lokale hardware og se etter design som passer ditt hjem.

Med dette kan legge et luksuriøst utseende som wainscoting gi en umiddelbar endring i husets interiør. Wainscoting refererer til trepanel som dekker den nedre delen av en vegg, toppet med en stol rail og tradisjonelt forbundet med dyre tre og profesjonell etterbehandling tømrere. Selv om dette var hvordan det hadde blitt kjent for ikke å ha dette i våre egne hjem ikke å være så dyrt.

Her er fremgangsmåten for hvordan du installerer wainscoting:

  • Besøk den lokale hardware og se etter design som passer ditt hjem. Lakkert eller ready-to-finish produkter er alltid tilgjengelige, avhengig av dine preferanser og de kommer i rimelige priser. Wainscoting er vanligvis 45 "fra gulvet og regelmessige paneler er 4 x 8 fot
  • Få måling av rommet ditt for å finne ut hvor mange paneler du bør kjøpe. Alltid få minst en ekstra bare i tilfelle en ble skadet eller ødelagt under installasjonen.
  • Når dette er gjort i å kjøpe materialer, er det ikke tilrådelig å starte installasjonen med en gang. Siden wainscoting er en tre produkt, ville det være best å la det akklimatisere først. Trevarer utvide og kontrakt med fuktighet og temperatur i et gitt sted.
  • Før du begynner installasjonen, fjerner av eventuelle bytte plater og outlet dekker fra veggen.
  • Kontroller at toppen av wainscot er nivået rundt hele rommet. 42 ½ "er sikker måling siden gulvene er sjelden nivå.
  • Starte installasjonen av wainscot fra hjørnet med panel lim, panel negler eller kompressor spikerpistol.
  • Når ferdig med hele rommet, plassere tetninger i hullene slik at panelene kan bevege seg med endringer i temperaturen. Drivning bør være den samme farge som wainscoting.
  • Installere baseboards og stol rail da.
Det er ikke noe bedre sted i denne verden som hjemme. Når dette er gjort i å kjøpe materialer.
Det er ikke noe bedre sted i denne verden som hjemme. Når dette er gjort i å kjøpe materialer.

Det tar ikke en eneste dag for å installere wainscoting. Arbeide på hva du kan en dag av gangen, slik at finishen arbeidet vil være godt polert. Det virkelig kan være veldig spennende å se ferdig arbeid, men skynder ville ikke hjelpe. Ta det sakte og nyte skjønnheten i den nylig installerte interiør.