E2r

Hvordan du installerer molding for kjøkkenskap

Hvis du tilbringer mye tid på kjøkkenet og ønsker å se noe annerledes

Hvis du tilbringer mye tid på kjøkkenet og ønsker å se noe annerledes, er en remodeling jobb ferd med å skje. Kjøkken remodeling kan variere fra å endre skap, males veggene, omorganisere inventar, etc. Disse alternativene er kostbare og vil kreve et stort budsjett. Hvis du er døende for et nytt utseende, installere listverk på skap vil gjøre en dramatisk forskjell.

Installere listverk på kjøkkenet ditt skap er ikke en vanskelig oppgave som vil kreve fagfolk. Med riktig verktøy og øye for detaljer, er du faktisk klar for din remodeling prosjektet.

  • Begynn med å sjekke ut ulike molding design tilgjengelig. Sjekk ut det store utvalget av design å velge mellom. Hvis huset tema nærmer seg minimalistisk utseende, velg noe tynn. Opt for en tykk molding design hvis du er huset nærmer Middelhavet. Speider etter ideer via Internett eller ulike kjøkkenskap butikker. Se nærmere på detaljene i listverk og bestemme utformingen som passer ditt kjøkken.
  • Når du har en idé om hva som er egnet for kjøkken, måle området der du ville være å installere listverk. Måle nøyaktig, som listverk selges av foten. Du ville ikke ønsker å ha mye av listverk hengende rundt huset ditt. Tenk deg de områdene som du vil installere listverk, husk å balansere mengden av listverk du vil installere for å opprettholde et nivå av symmetri.
  • Neste tingen å gjøre er å kilden ut ditt materiale. Sjekk ut lokale butikker som selger materialer for snekring fungerer. Finn design som du har tidligere besluttet. For å sikre at du har nok materiale å arbeide med, la om en fot eller to kvote når du kjøper listverk.
  • Du trenger en gjæringssag, en linjal, små spiker, hammer, spiker sett, lim, maling, pensel og litt sandpapir. Start med lengst mest iøynefallende sted på kjøkkenet som første stopp. Ved hjelp av en linjal, måle den nøyaktige lengden på molding du trenger. Du kan sjekke med den faktiske molding ved å holde den på plass og merking molding med en blyant. Visualiser vinkelen som listverk vil møte. Tenk på dette når du markerer molding.
  • Ved hjelp av en sag, skjære gjennom merkene som du har gjort. Sjekk om lengden er den samme som det området hvor du skal plassere støpeformen. Før du installerer mold, sørg for at du male dem med ønsket farge. Som de fleste kjøkkenskap er tre, vil du bare trenger å male molding med samme nyanse som kabinettet ditt. Hvis du blir eventyrlystne, male i nøyaktig kontrast for å skape en slående utseende.
  • Hvis du bruker en tynn molding, kan du bruke en møbler lim for å sette molding på plass. For en tykkere molding, må du bruke en spiker til stram molding.
  • For skapdører, er det best å fjerne dørene og legge dem på gulvet før du begynner å installere formene. Dette vil sikre at du har nok støtte når du limer dem på.

Hvordan du installerer molding for kjøkkenskap. Begynn med å sjekke ut ulike molding design tilgjengelig.
Hvordan du installerer molding for kjøkkenskap. Begynn med å sjekke ut ulike molding design tilgjengelig.

Det vil være deler der du trenger for å installere flere kutt av muggsopp å passe området. Vær tålmodig i å kutte og sikring formene på plass. Bruk sandpapir for å polere kantene for å skape en ren finish. Enjoy!