E2r

Hvordan du installerer et teppe gulv

Med ankomsten av vinteren

Med ankomsten av vinteren, det er ingenting som nyter varmen fra hjemmet. For å oppnå dette, er det best å ty til oppvarming og god isolasjon for å hjelpe oss å holde kulden borte fra hjemmet. Spiller imidlertid gulvet også en nøkkelrolle i vår velferd, for eksempel kan materialet av gulv vårt være en varm og dekorativt alternativ å vurdere. Blant dem, selvfølgelig, har et teppe gulv, en klassisk hjem innredning, takket være nye produksjonssystemer, blir et praktisk alternativ, ren og attraktiv.

I tillegg til å ha et bredt spekter av modeller, som gjør den til en meget allsidig produkt, nye teknologier muliggjør eksistensen av flekkavvisende teppe, antistatiske behandlinger og mer hygieniske teppe tilbud. De er også svært enkelt å installere.

Hvordan du installerer et teppe gulv. Strekke materialet rundt i rommet.
Hvordan du installerer et teppe gulv. Strekke materialet rundt i rommet.

Ved installasjon av en teppe, er det svært viktig å ta hensyn til arten av den overflaten som det vil bli plassert. Det er annerledes på tre, PVC eller annet gulvbelegg, som limet skal brukes vil endres.

Ulike muligheter:
Kanskje den enkleste måten å installere et teppe bruker en dobbeltsidig selvklebende stripen på kantene og ledd slik at materialet ikke beveger seg. Dette systemet er ofte brukt hvis overflaten er liten og gulv er PVC. En annen mulighet er å bruke gulvlimet uten løsemiddel (kan være skadelig for helsen). Hvis gulvet er tre, må man først forberede overflaten. Dette kan gjøres enkelt med vann og rengjøringsprodukter. Hvis det er glatt, kan du legge den til nesten alle bånd og produkter på markedet. De tekstil-støttede tepper krever en kraft på større union.

Hvilke verktøy og produkter du trenger:
I tillegg til å rengjøre produktene, trenger du en taggete blad, sparkel, kuttere (verktøy krok kniv, nytte kniv, etc.) og stål maler til rette nøyaktig saging, og selvfølgelig, limet.

Med ankomsten av vinteren.
Med ankomsten av vinteren.

Forbered gulvet:

  • Hvis du setter teppe på et flislagt gulv, vask overflaten med benzen.
  • Du kan bruke en slikkepott for å eliminere eventuelle feil, og forlater bakken så smidig som mulig for påføring av lim eller lim.
  • Når installert på tregulv, vil et styre 10 mm tykt kompensere for ulikheter.
  • Du kan også bruke gulv med en skrape og deretter matche det å oppnå en homogen overflate.

Installeringstrinn:

Etter å ha forberedt basen, gjør du følgende:

  1. Ta nøyaktige målinger av rommet og velge størrelsen på ruller i henhold. Sømmen i midten av et rom, som de ville være den mest synlige.
  2. Strekke materialet rundt i rommet. Du vil sannsynligvis nødt til å kutte teppet. Være svært nøyaktig i å gjøre det.
  3. Plasser teppet på plass ved å justere kantene.
  4. Fold materiale i halv og påføres lim den andre halvparten av rommet.
  5. Bruke eller utsettes limet.
  6. Brett den andre halvparten plasseres på teppet og gjenta den samme operasjonen.