E2r

Hvordan du installerer en sentral kjele vedfyrt ovn

Under kalde årstider

Under kalde årstider, kan det kalde klimaet være både morsomt og problematisk. Hvis du tilfeldigvis å vokse opp i et tropisk land og emigrerte til et land nærmere polene, kan det kalde klimaet og den tilhørende snø fylle deg med ærefrykt. Men hvis du har vært opprinnelig reist i et kaldt klima land, kan den bitende kulden være lenger herlig. Du alltid lengte etter den varme temperaturen. Du alltid ønsker å tilbringe ferien i varmere land bare for å unnslippe snøen fra ditt land.

Under vanlige dager i husstanden

Under vanlige dager i din husstand, kan sette opp en peis være nyttig i å gi deg den varmen du desperat søker. Matlaging og koking matvarer vil også sikkert hjelpe. På den måten har du varm mat å spise og gi varme til kroppen din. Det blir bare problematisk hvis du er med mange andre personer i husholdningen og bruk av korn kjele, eller vannbåren kjele blir rotete. Noen ganger, du fortsatt trenger å stole på en kjele leie eller sette opp en utendørs kjele som du fritt kan bruke selv. Denne byrden kan lettes ved å sette opp en sentral kjele som alle kan bruke inne husstanden. En tre sparken ovn vil være en av de beste valgene her. Les trinnene nedenfor og snart nyte at tre sparken ovn installert i din husstand:

Hvordan du installerer en sentral kjele vedfyrt ovn. Finne sted der du vil sette opp ovnen.
Hvordan du installerer en sentral kjele vedfyrt ovn. Finne sted der du vil sette opp ovnen.

Finne sted der du vil sette opp ovnen: Velg den mest passende sted i huset der du kan ha tre sparken ovn som vil fungere som en kjele. Sørg for at denne plasseringen er avtalt av alle medlemmer av huset. Det ville være mer tilrådelig hvis plasseringen av kjelen er funnet i den vanlige plass av huset - et sted hvor alle huset medlemmene kan fritt gå til. På den måten vil den sentrale kjelen sikkert være tilgjengelig for alle.

Fix plasseringen av ovnen: Dette betyr organisere stedet hvor du vil sette opp ovnen så å gjøre det ser ut som det er virkelig en ovn som skal brukes til koking. Det er også viktig å vurdere sikkerhetstiltakene i å sette opp ovnen. Hvis du har barn i huset, finn ovnen på et sted der de kan neppe nå siden det kan skade dem. Videre, sørg også at stedet du velger har tilstrekkelig ventilasjon så for å hindre dampen fra samles i dette området. Opprette en loddrett tunnel fra plasseringen av ovnen - som de i peiser - slik at damp kan avslutte det.

Samle rikelig skogen: Din ovn / kjele vil sterkt avhenge av tilgangen på trevirke du har. Vær sikker på at du kan levere mengde ved behov for vedlikehold av ovnen. Sjekk ut om det er butikker i nærheten ditt område som selger skogen. Sørg også for at de alltid har forsyninger av tre klar til å bli solgt. Som et alternativ, ville det være bedre hvis du kan få gratis skogen fra de mindre trær i nabolaget ditt. Din ovn må skogen for å tjene sitt kokepunkt funksjon så har en rikelig mengde av dem klar.

Under kalde årstider. Fix plasseringen av ovnen.
Under kalde årstider. Fix plasseringen av ovnen.

Ved å sette opp en tre sparken ovn inne i huset ditt, som vil være en sentral kjele for dere alle, gjør du flyte kokende aktiviteter jevnere. Ingen flere trenger for deg å få din egen effektivitet kjele bare å koke vann når du allerede er påvirket av kulden i ditt sted. Les trinnene ovenfor og nyte et varmere sted snart!