E2r

Hvordan du installerer en RV varmtvannsbereder bypass kit

Bruke RV kan kreve at du med ekstra arbeid og omsorg siden du kjører din med deg hjem. Husk vedlikeholdet du putter i huset ditt, hva mer på rv. Fordi du prøver å passe bekvemmeligheter av ditt hjem i en mindre plass, får du til å være mer trangt for skyld for å være mobil. Du vil møte de samme problemene du møter i ditt hus, denne gangen på rv. Vinteren vil vanligvis være den tøffeste sesongen for RV, siden du trosset været med mobile versjoner av å beskytte det. En måte å sørge for at du er forberedt på er ved å forstå din varmtvannsbereder og gjør at du er et skritt foran potensielle problemer. Omgåelsen en varmtvannsbereder vil hjelpe deg å spare penger som du ikke trenger sette ytterligere ikke giftig frostvæske og vil hindre skade på vanntanken eller varmeovn om vinteren når vannet fryser og utvider seg. Du kan følge de enkle trinnene for å tillate deg å installere varmtvannsbereder bypass kit.

  • Husk å slå av vanntilførselen innspill og den medfølgende vannpumpe. Du kan slippe bygget opp trykket ved å dreie på vannkranen. Nå er du klar til å renne.
  • Å tømme tanken, skru av lokket på ventilen. Det kan være lurt å sørge for at ovnen ikke er under trykk og temperatur er ikke varm, for å unngå ulykker.
  • Pass på at du er i stand til å arbeide i et trangt sted siden du arbeider på rv.
  • Du vil finne at det kalde vannet linje av ovnen din er vanligvis over det varme vannet linje. Kulden en er vanligvis farget blå, mens det varme vannet linjen er farget rødt. Dette gjøres for enkel gjenkjenning. Sjekk varmeapparat for å være sikker.
  • Du må fjerne begge rørene (rød og blå) fra festene. Du må kanskje løsne stramme nøtter for denne oppgaven, så pass på å ha riktig størrelse verktøyet.
  • Følg instruksjonene på pakken for å installere bypass riktig. Husk at ulike modeller vil gi deg annet sett med instruksjoner.
  • Koble ventiler på riktig måte. Hovedpoenget er å sikre omgåelsen vannforsyning til tanken.
  • Du må installere ventilene på de varme og kalde vannlinjene du fjernet tidligere sammen med riktig tilbehør.
  • Det er nå på tide å fylle tanken med vann og bringe tilbake trykket. I dette trinnet kan du også se etter lekkasjer og søl du kan ha forårsaket under installasjonen. Reparere tilsvarende.

Vinterklargjøringen RV

Hvordan du installerer en RV varmtvannsbereder bypass kit. Husk å slå av vanntilførselen innspill og den medfølgende vannpumpe.
Hvordan du installerer en RV varmtvannsbereder bypass kit. Husk å slå av vanntilførselen innspill og den medfølgende vannpumpe.

Vinterklargjøringen RV. Du er nå satt til å bruke den nylig endret vann varmesystem. Pass på å bruke winterizing kit som passer dine behov for jobben. Hvis dette er for mye av en oppgave for deg, be om hjelp fra fagfolk og forskning mer i Internett før du stuper selv i denne oppgaven. Husk at du vil være i stand til å spare penger når du omgå din varmtvannsbereder, så det vil ikke være dårlig å betale for det også. Du er nå klar til å bruke RV. Kjør trygt og nyte.