E2r

Hvordan du gjenoppretter en 1960-tallet moderne hus

1960-tallet regnes som et svært godt år for folk flest

1960-tallet regnes som et svært godt år for folk flest. Det var tross alt den tiden av Beatles og Bob Dylan. Det var også den tiden husene ble bygget for å passe hvor de fleste familier i disse årene foretrukket å leve. No frills, ingen fancy pyntegjenstander-bare vanlige hus som var praktisk og problemfri. Heldigvis er de fleste av dem fortsatt står stolt selv i dag.

Er du for tiden bor i en 1960-tallet moderne hus

Hvordan du gjenoppretter en 1960-tallet moderne hus. En 1960-tallet moderne hus.
Hvordan du gjenoppretter en 1960-tallet moderne hus. En 1960-tallet moderne hus.

Er du for tiden bor i en 1960-tallet moderne hus? Hvis ja, så du anser deg selv velsignet med å leve i et hjem som er tidløs og klassisk. Hvis ikke, men du vil, så ikke fortvil. Det er mange måter å renovere huset. Les videre for å finne ut hvordan.

  • En 1960-tallet moderne hus. De moderne husene i løpet av 1960-tallet har forskjellige egenskaper som rene linjer, store vinduer og jevnet tak. Disse husene er pyntet heller rett og slett enn de andre, og krever så lite pynt som mulig. Disse meget merkene må vurderes i å gjenopprette huset som disse funksjonene har gjort dem skiller seg ut fra de andre stilene i det siste.
  • Ta kontakt med en arkitekt og entreprenør. Som nevnt ovenfor, moderne hus har rene linjer. Hvis din nåværende huset har utsmykking som skodder, søyler og verandaer, må de fjernes for å være sammenhengende med det utseendet du går for. Videre moderne hus har flere rom som frokost kriker og uformelle spiserom og best kjent for sine romslige kjøkken. For dette, kan ansette en arkitekt og entreprenør være en god ide for deg. På den måten kan en profesjonell se på din planløsning og anser det som oppussing er nødvendig.
  • Male vegger. Veggene må males i henhold til fargevalget brukes på sekstitallet. For dette kan du bruke Pick-See-LMD Approach-en teknikk som brukes av interiør designere over hele verden. Start med å plukke møbler rundt huset ditt som minner om moderne boliger i sekstitallet-vanligvis laget av lyst tre. Basere fargevalg fra nevnte møbler. Bestem på lyseste skyggen å male veggene i, mediet skygge for møbler og lagre den mørkeste nyansen for aksenter.
  • Endre etasjer. Når dette er gjort med veggene, kan du begynne å renovere gulvene. Sett teppe på soverom etasjer og korridorer, hvis du har noen. For felles områder som din stue og kjøkken, velge å endre fliser til tre eller skifer.
  • Plukk møbler. Velg riktig møbler å fremheve ytterligere 1960 moderne utseende. Installer innebygde skap og bokhyller som disse er sterkt favorisert i denne perioden. Plukk dører som er ren og enkel. Samme gjelder for knotter og håndtak.
  • Installere belysning. Velg fra et bredt utvalg av lamper med lysrør laget av glass og ferdig i tre.
  • Siste detaljene. Avslutt moderne utseende ved å installere store vinduer og jevnet tak.

Og det du har det! En 1960-tallet moderne hjem gjenopprettet! Gratulerer med godt utført jobb og kan du og familien din liker å leve i et hus du rettmessig fortjener!