E2r

Hvordan du fullfører kjelleren

Leter du etter et ekstra rom i huset for å ringe din egen

Leter du etter et ekstra rom i huset for å ringe dine egne? Eller er du tenker på å lage en helt rundt familie plass eller spill rom? Hvis loftet er blitt omtalt for, hva om kjelleren? Kjelleren trenger ikke vært så mørkt, klam plass under huset. Med kreativitet og inspirasjon, kan kjeller etterbehandling være en av de mest givende DIY (gjør-det-selv) jobber du noensinne fatt på.

Den gode ting om DIY kjelleren remodeling er at den grunnleggende strukturen er allerede der: kjellervegger, gulv og tak. Du trenger ikke å bygge et nytt rom. Bare sørg for at kjelleren er beskyttet mot lekkasjer før du starter remodeling. Basement vanntetting er et must. Ellers vil alt du hardt arbeid være bortkastet når Mother Nature bestemmer seg for å regne på paraden din.

Hvordan du fullfører kjelleren. Har en visjon og design plantegningen.
Hvordan du fullfører kjelleren. Har en visjon og design plantegningen.

Her er fremgangsmåten for hvordan du ferdig kjelleren:

  1. Har en visjon og design plantegningen. Bestem hvordan du vil bruke plassen. Vil det være et hjem gym eller på kontoret, underholdning hiet eller spillrom, bibliotek eller ekstra soverom? Når du vet hva du vil gjøre med plassen, design plantegningen. Plantegningen trenger ikke være forseggjort eller arkitekt kvalitet. Bare viser hvor møblene skal gå og hva du skal sette i visse deler av kjelleren. Merk: Hvis du ønsker å installere avløp for et nytt bad eller boblebad, kan det være lurt å involvere en lisensiert rørlegger under designprosessen. Sjekk også om du trenger noen tillatelser fra deg lokale myndigheter. Dette vil avhenge av omfanget av remodeling ditt.
  2. Rydde rommet. Hvis du har plass i garasjen eller et annet bod, rydde kjelleren. Det er lettere å jobbe med en blank canvass enn å måtte jobbe rundt en masse rot.
  3. Tenke kjeller innramming, gulv og tak. Basement veggene er laget av betong, slik at du må installere kjelleren innramming. Når utforming er installert, kan det være lurt å legge isolasjon. Deretter ferdig de nye veggene i henhold til dine preferanser. Lydisolering i rommet er en annen vurdering, spesielt hvis du planlegger å installere monster høyttalere i kjelleren. Du kan også være lurt å installere tepper, fliser eller tregulv. For utsatte rør på taket, bestemme om du vil skjule den eller la dem utsatt.
  4. Installere elektrisk inventar. Basert på planen, installere de nødvendige elektriske inventar eller oppdatere de eksisterende. Legg til flere stikkontakter om nødvendig. Det er best å sjekke at alle elektriske ledninger er intakt. Du kan leie en godkjent elektriker for å være sikker på at alt er opp til koden.
  5. Fylle opp plassen. Når alle konstruksjonsdetaljer er ferdig, kan du nå begynne å fylle kjelleren med alle apparater, elektronisk utstyr, hjem eller kontor møbler, bilder, planter og alle de andre inventar som inngår i visjonen din for den nye plassen .

Du kan finne mange bilder

Du kan finne mange bilder, kjeller ideer og tips fra magasiner og designer websider. De også gi deg en liste over selskaper som leverer produkter du trenger i renovere kjelleren. Det er også forskjellige design software som kan hjelpe deg i din DIY-prosjekt.

Leter du etter et ekstra rom i huset for å ringe din egen. Tenke kjeller innramming, gulv og tak.
Leter du etter et ekstra rom i huset for å ringe din egen. Tenke kjeller innramming, gulv og tak.

Basement etterbehandling trenger ikke være dyrt eller tidkrevende. Alt du trenger er å ha en klar visjon om hva du vil at kjelleren skal se ut, pålitelige og kostnadseffektive kilder materialer og møbler, og en kompis eller to for å hjelpe deg med de tunge løftene. Når du er ferdig, ta en last av og nyte din nye kjelleren!