E2r

Hvordan du feilsøker en kommersiell popcorn maskin

Kjenner du noen som ikke liker popcorn

Kjenner du noen som ikke liker popcorn? Nesten alle elsker å spise popcorn. Og lage popcorn er lett en stor bonding aktivitet også. Popcorn går bra med en rekke aktiviteter, og legger en kjempegod smak til å se filmer med familie og venner. Ikke bare det, popcorn er en allsidig sosial snack. Du finner det som en stor finger mat på fester, en god matbit mens du spiller brettspill, eller mens du deltar på et idrettsarrangement. Videre kommer det i det hele tatt slags smaker. Du kan legge til smør, ost pulver, grill smakstilsetning og så videre. Popcorn er en universell snack for alle aldre.

Så stor snacking på popcorn er

Hvordan du feilsøker en kommersiell popcorn maskin. Sørg for at den kommersielle popcorn maskinen er slått på.
Hvordan du feilsøker en kommersiell popcorn maskin. Sørg for at den kommersielle popcorn maskinen er slått på.

Så stor snacking på popcorn er, er det også en morsom opplevelse som gjør det. Mange husker fortsatt første gang at de gjorde popcorn, da de først hørte at pop og se de små kjerner slå inn fluffy hvit popcorn. Hjemmelaget popcorn bringer til minne lukten av nystekte dukker kjerner, men nå at erfaring er noe som du kan dele til langt flere mennesker. Når du får en kommersiell popcorn maskin du multipliserer det popcorn matlaging erfaring, hele hundre mer effektiv og med hele verden å se. Kommersielle popcorn beslutningstakere kommer med et klart glass, så vil du se hvor fersk popcorn er, og hvordan de er laget. Du kan ta dem inn i noe parti, anledning og aktivitet. Du kan selv starte en liten bedrift på siden som du selger fersk poppet popcorn. Faktisk kommersielle popcorn maskiner er gode investeringer.

Men selv kommersielle popcorn maskiner noen ganger gå gjennom noen tekniske glitches. Det kan ikke være alvorlige, og alt du trenger å gjøre er å feilsøke årsaken. Hvis du vil feilsøke en kommersiell popcorn maskin, bare følg disse trinnene

  • Sørg for at den kommersielle popcorn maskinen er slått på. Hvis den er slått på, må du kontrollere at de elektriske ledningene fungerer som de skal og at den er koblet til et strømuttak. Hvis strømmen er problemet, er det vanligvis på grunn av defekte ledninger, løse tilkoblinger eller ustabil strømforsyning.
  • I å sjekke strømforsyningen, sørg for at den kommersielle popcorn maskin får nok. En standard kommersiell popcorn maskinen bruker så mye elektrisk spenning som et kjøleskap, en air conditioner, eller et TV-apparat.
  • Du bør også sjekke den kommersielle popcorn maskinens brytere. Sjekk hovedbryteren, kettle bryteren, og lysbryteren. Teste dem en om gangen for å finne ut hvilken som svarer ikke. Erstatte utslitt og ikke svarer brytere.
  • Slå av kommersielle popcorn maskin og få en bolle med varmt såpevann. Få et rent håndkle og begynne å rense den kommersielle popcorn maskinen grundig. Hvis du kan spare penger, kan det være lurt å investere i spesielle rengjøringsmidler for rustfritt stål for å bedre rengjøre maskinen.
  • Til slutt, sjekk røreverksmotoren av den kommersielle popcorn maskin. Hvis røreverksmotoren ikke kjører maskinen vil ikke være i stand til å lage popcorn. Du må bytte den. Du kan kontakte butikker som selger reservedeler og hvis du ikke vet hvordan du installerer dem kan du be dem om å installere det for deg.