E2r

Hvordan du bruker en tre dreiebenk chuck

De fleste tre crafters vil ha en tre dreiebenk i sine workshops

De fleste tre crafters vil ha en tre dreiebenk i sine workshops. Det er en av de mest verdifulle stykker av trebearbeiding utstyr at en tre Crafter kan eie. En tre dreiebenk kan slå trestykker til vakre komponenter for møbler elementer, lysestaker, leker, boller, delikat stol spindler, avrundede tre innlegg og spiler og andre dekorative tre prosjekter. Veden dreiebenk borechuck blir brukt til å lage hull i sentrum av disse tre stykker. Her er fremgangsmåten for hvordan du kan bruke en tre dreiebenk chuck.

Hvordan du bruker en tre dreiebenk chuck. Tre dreiebenk chucks kommer i forskjellige størrelser.
Hvordan du bruker en tre dreiebenk chuck. Tre dreiebenk chucks kommer i forskjellige størrelser.
  • Tre dreiebenk chucks kommer i forskjellige størrelser. Når du forsøker å installere eller erstatte en chuck dreiebenk spindel bør først være låst inn i et sett posisjon. Dreiebenk chuck har en omvendt tråd for å feste den til spindelen slik at du må slå den i revers gjør at du kan løsne og fjerne det fra spindelen.
  • Bruk en remskiveverktøy å gripe dreiebenk chuck. Skiftenøkkelen skal kunne gripe chuck helt og strammet som du slår det å løsne chucken. Vær forsiktig når du gjør dette og være forberedt på å håndtere chucken når den spinner fritt fra spindelen når den er helt løsnet.
  • Rene biter av tre og annet rusk stakk til skaftet av chucken før du holder den. Rengjør dreiebenk før du installerer en ny chuck. Skyv chucken inn i sporet funnet foran halen lager som er spesielt designet for å holde chucken. Den kan ha en rett eller en avsmalnende holderen avhengig av chucken du bruker. Sørg for å installere riktig shank.
  • Sett enden av chucken inn i sporet, og trykk det lett med en gummihammer. Ikke bruk for mye kraft som vil legge borechuck dypt inn i sporet, noe som vil gjøre det svært vanskelig å fjerne. For mye makt kan også skade chucken. Det bør være nok til å for borechuck å sitte riktig, og ikke komme ut mens tre dreiebenk kjører.
  • Løsne kjevene til chuck med en chuck nøkkel, som du slår i mot klokka bevegelse. Sett den nye bore inn i chucken så langt som mulig, men sørg for at skjærekantene er utsatt. Stram chucken for hånd før du bruker chuck nøkkelen til videre stramme den. Ta en titt på borestedet fra fra slik at du kan avgjøre om drill er satt inn riktig og sitter rett opp inne i chucken.
  • Markere midten av treet du skal jobbe med. Sett tre til dreiebenk chuck og la tak til sentrum er det. Slå på veden dreiebenk og kuttet treet til den ønskede form.

Observere de riktige sikkerhetstiltakene når du arbeider med en bonde apparat. En tre dreiebenk kan spinne som en så rask hastighet som kan føre til at tre å fly av gårde hvis det ikke er riktig satt inn. Vernebriller, arbeidshansker og ordentlig arbeid utstyr for å sikre din sikkerhet. Hold tre dreiebenk rent og godt vedlikeholdt for å sikre at det fungerer som det skal.