E2r

Hvordan du bruker en mur nailer

Som navnet tilsier

Som navnet tilsier, er en mur nailer en spikerpistol som brukes for murstein, stein, blokker og fliser. Med dette verktøyet kan du kjøre en spiker inn i et hull på en effektiv og nøyaktig måte. Det hastigheter også opp noen spikre prosess, siden det kan sette en spiker i den tiltenkte plassering på kortere tid enn det tar en hammer for å manuelt sette en spiker på plass. Men husk at som med de fleste bygging verktøy, må du vite hvordan du riktig og trygt bruke en mur spikerpistolen. For å hjelpe deg, her er en steg-for-steg guide.

Hvordan du bruker en mur nailer. Bruk passende tannhjul.
Hvordan du bruker en mur nailer. Bruk passende tannhjul.
  • Lese manualen. Alt du trenger å vite om nailer er i manualen. Så spesielt hvis dette er første gang du bruker en nailer, er det viktig at du leser bruksanvisningen før du bruker verktøyet. Studere hver del av spikerpistolen også, slik at du vet hvordan et slikt verktøy opererer.
  • Bruk passende tannhjul. Hvis du bruker en nailer, har du mest sannsynlig gjør noen intensive mur oppgaver som kan utsetter deg for betongrester og partikler. For å beskytte deg selv, husk å alltid bruke vernebriller. Sørg for å bruke hørselsvern og riktig arbeidstøy også.
  • Laste nailer med mur negler. Mur negler må brukes når du gjør mur prosjekter, som slike negler er mye sterkere og kan derfor trenge gjennom overflaten mye lettere enn noen typer negler. Hvordan laste spiker inn i spikerpistol er beskrevet i brukerhåndboken. Men generelt, trenger du bare å få tilgang til bladet. Åpne og fyll den med spiker. Lukk den tett etter.
  • Plasseres riktig spikerpistolen. Hold nailer med en hånd og plassere sin nese på det punktet der du ønsker å sette spikeren. Lett presse nesen mot overflaten. Som den ene hånden holder nailer, bør den andre hånden berøre overflaten du arbeider med, spesielt hvis det er deler som kan falle av. Å forebygge skader, må du huske å holde hånden et par inches fra spikerpistolen. Hvis, derimot, betyr å berøre overflaten mens du bruker en nailer ikke synes å være en god ide for deg, sørg for at overflaten og delene er festet sammen.
  • Lett manipulere avtrekkeren. Når alt er klart, trykk forsiktig på avtrekkeren, lanserer spiker fra magasinet og inn i overflaten materialet. Nå, sjekk hvis spikeren er plantet på en passende dybde. Hvis ikke, må du justere innstillingen av spikerpistolen. Deretter prøver du å sette en spiker. Hvis spikeren dybde er akseptabelt, fortsetter spikre med spikerpistol.
  • Riktig lagring spikerpistolen etter bruk. Først må du sørge for å rengjøre nailer så snart du er ferdig med jobben din. Hvis det er nødvendig, har det smøres. Så holder det i et lagringsområde sammen med andre verktøy. Riktig rengjøring og oppbevaring av verktøy sikrer du at spikerpistolen vil være i god stand til neste gang du bruker den.

Merk at dette kun er en generell veiledning

Merk at dette kun er en generell veiledning. For spesifikke instruksjoner, sjekk manualen. Om for noen grunn, trenger du ikke spikerpistolen i håndboken, kan du laste ned en gratis PDF-kopi fra Internett.