E2r

Hvordan du bruker en mur jeksel

En mur jeksel er et uvurderlig verktøy for å skjære gjennom betong

En mur jeksel er et uvurderlig verktøy for å skjære gjennom betong, murstein og murverk. Det tok over jobben med å bruke en meisel og hammer for å kutte fliser og murstein i rett størrelse til å passe hjørner. Det er også brukt til å kutte marmor fliser til gulv. En mur jeksel kommer i forskjellige modeller og størrelser. Små håndholdte de er egnet for hjemmebruk og vanligvis ansatt for små mur prosjekter. Det er også bord-montert modeller for å kutte store mengder murstein og fliser. Mur kverner kan være elektriske eller bensindrevet og nye modeller har støvdeksel og vedlegg til et vakuum for å suge opp smuss. Det tar mye av armen muskler til å drive en mur jeksel, så det kan være ganske tung.

  • Velg den type mur jeksel for den jobben som du skal gjøre. Vinkelsliperen er bladet bør samsvare med materialet som skal kuttes, enten det er betong, keramiske fliser, marmor, murstein og andre former for murverk.
  • Vite størrelsen og tykkelsen samt mengden av materialer som du skal skjære. Denne informasjonen vil avgjøre hva slags mur jeksel du bør bruke.
  • Du bør også vite hva slags blad din mur jeksel ville bruke. Diamant-tipped blader er det beste for de fleste arbeid, selv om det er de er laget av karbid stål.
  • En håndholdt murverk jeksel brukes for treg sliping. Det kan være møysommelig sakte og vil kreve at du har Steely armer og en sterk rygg, som grinder skal brukes i et rundskriv sweeps. Den brukes for prosjekter som krever for en jevn ferdig overflate.
  • En større elektrisk-drevne jeksel vil gjøre kutte så mye raskere selv om det kan generere mye støv. Hvis du kutter hardere materialer, bruk en jeksel med en karbidkniven eller presisjon skjæring, bruk diamant-spiss kniv. Våte blader på mur kverner brukes for å kutte svært harde mur materialer som marmor og granitt. Dette er for å hindre at bladet blir overopphetet og for raskere skjæring.
  • For større områder som trenger utjevning, slik som gulv, hallways og innkjørsler, vil det beste jeksel å bruke være bensindrevne seg. Dette fungerer som et gulv poleringsmaskin som vil gjøre overflaten du sliping svært glatt og sleip. Vann brukes til å hjelpe de slipeskiver og eliminere for mye støv. Dette tjener også til å kjøle de slipeskiver og effektivt forlenge dens bruk. Bruk gummistøvler eller støvler arbeid med sklisikre såler for å hindre deg fra å skli på glatt overflate etter sliping.

Mur jeksel genererer mye støv som det sager gjennom betong

Hvordan du bruker en mur jeksel. En håndholdt murverk jeksel brukes for treg sliping.
Hvordan du bruker en mur jeksel. En håndholdt murverk jeksel brukes for treg sliping.

Mur jeksel genererer mye støv som det sager gjennom betong. Kontroller at du bruker standard sikkerhetsutstyr for å beskytte øynene dine og ansiktet ditt, lungene, hodet og hendene. Tiny stein og mur chips kan forårsake skade på ansiktet og øynene. For mye støv er skadelig for lungene og kan føre til flere komplikasjoner.