E2r

Hvordan du best kan bruke tøymykner

Når du gjør vår Klesvask

Når du gjør våre Klesvask, vi knapt merke visse ting, men vi ofte bruke dem. Disse tingene er så nyttig, men vi overse årsakene bak det faktum at vi alltid bruke dem for våre Klesvask. En av disse tingene er tøymykner. Dette hovedsakelig inneholder visse kjemiske komposisjoner som bløtgjør fibrene i tekstilene, som er, brukes de til stoff komfort. Dens kjemiske sammensetninger er naturlig biprodukter av animalsk fett. Suavitel ® er en av de mange effektive tøymyknere du finner i nabolaget ditt butikk. Hvis du ønsker å sjekke ut dette produktet, kan du gå colgate.com . På den annen side, har du noen gang lurt på hvordan dette fungerer? Videre har du noen gang tenkt på de beste måtene å bruke tøymykner? Hvis du fortsatt ikke har, så er følgende visse måter å maksimere bruken for effektiv stoff omsorg.

Hvordan du best kan bruke tøymykner. Typer av tøymyknere.
Hvordan du best kan bruke tøymykner. Typer av tøymyknere.
  1. Typer av tøymyknere. Før du går inn i måter å bruke din tøymykner, er det nødvendig å kjenne sine to typer. Skyllemiddel kommer i to forskjellige klassifiseringer: væsker og tørketrommel ark, og de er vanligvis brukt til å redusere statisk stoff og rynker i stoffet. De flytende myknere legges til skyllevannet for hver last av klær mens tørketrommel ark er papir eller svamp-lignende stykker som brukes til å belegge tørre myknere i brukt i tørketrommel for hver last av stoff vaskeri.
  2. Standard stoff bare. Skyllemiddel må kun brukes med standard stoffer som bomull. Plagg laget av lin eller silke bør ikke ha noen tøymykner brukes på dem, selv om de kan vaskes i maskin. Dens kjemiske sammensetninger kan rote opp følelsen av stoff i lin, mens det kunne bleke farger i silke. Det er derfor, er det best å bruke tøymykner bare i klær laget i bomull og polyester for deres kjemiske sammensetninger er trygg med fibrene i disse typer tekstiler, og dermed sikre fortsatt stoff omsorg. Høy kvalitet tøymyknere kan gi deg stoffer som beveger seg over hendene jevnt og uten noen åpenbar rynker. Men ved å bruke høyere mengder mykner er det en væske eller tørketrommel ark, vil ikke gi deg noen ekstra fordeler, og vil bare være en sløsing av produktet.
  3. Bruke tørketrommel ark. Tørketrommel ark er best brukt plagg som vanligvis utsatt for statisk elektrisitet, for eksempel sokker og håndklær. Begge typer tøymyknere kan redusere statisk stoff, men tørketrommel ark er mer hensiktsmessig eller bruker flytende tøymykner, du har fortsatt å fortynne det til en fjerdedel av sin styrke for å vare. Likevel er det ingen betydelig tap i mykhet av stoff eller økt mottakelighet for statisk klynge hvis du fortynne flytende mykner.
  4. Hjemmelaget tøymyknere. Hvis du ikke har bestemt deg i å bruke kommersielle tøymyknere på grunn av visse kroppslige reaksjoner og allergier forårsaket av dens kjemiske sammensetning, kan du velge å prøve noen hjemmelagde tøymyknere. Ingrediensene er enkle og lett funnet selv rett innenfor kjøkkenet. Eddik og natron er naturlige og effektive tøymyknere du kan bruke i stedet for kommersielle. Bare legge en fjerdedel kopp natron til lasten din i begynnelsen av programmet, og en annen en fjerdedel kopp eddik under skylling. Du kan også bruke glyserin som tøymykner. Du må bare fortynne en kopp glyserin i en gallon av vann og bruke en halv kopp av blandingen for hver last av tøyet ditt.