E2r

Hvordan de - is eller tine frosne rør

Om vinteren

Om vinteren blir den generelle befolkningen polarisert i to leirer. På den ene siden er det folk som absolutt elsker vinteren. De fleste av disse er barn som får muligheten til å leke i snøen sanddynene, bygge festninger, lobbing snø baller på hverandre, liggende på bakken og viftet med armene og beina til å danne engler i snøen. På den annen side, det er foreldrene. Det er de som må forholde seg til de problemene som vinteren bringer med seg, inkludert gjørmete snø spores på tepper og tregulv, istapper dannes på gutters og andre rør-relaterte problemer.

Som temperaturene falle til null og enda lenger inn i blod-frysing utvalg, ruver muligheten stor at noen av vannrør, nå ligger naken og sårbar for angrep av vinteren chill, vil bli frosset fast og sette en betydelig byrde på vannforsyning.

Hva sikringstiltak kan du sette i verk for å unngå frysing rør? Følgende er de brede strøk du kan stole på i opptining av frosne rør.

Hvordan de - is eller tine frosne rør. Sporing ned frosne rør.
Hvordan de - is eller tine frosne rør. Sporing ned frosne rør.

Sporing ned frosne rør

Når du innser at en eller enda mer av dine kraner ikke fungerer som designet om vinteren, bør du finne meter, siden det er ganske mulig at apparatet er også frosset, forårsaker lunger til rørene.

Enda bedre, inspisere alle rørene selv i trange små crawlspaces og garasjer, siden disse også kan være frosset, for disse områdene er ofte blant de uoppvarmede rom og overflater i huset.

Ikke vær redd uvettig om du la merke alle disse, siden det ikke ville være så mye av en utfordring å håndtere disse VVS puslespill, og du kan ha det sjekke av en ansatt profesjonelle til å være i stand til å finne blokkeringen, ikke forårsaker noen forstyrrelser med vanntilførselen.

Viktige skritt før tining

Aldri, aldri, ta en varmelampe å bære på dine rør. Det er en farlig og selv dødelig metode, og kan resultere i branner. Du ville ikke ønsker at huset skal bli brent ned, gjør du?

Viktige skritt før tining. Opptining av frosne rør.
Viktige skritt før tining. Opptining av frosne rør.

Oppdage og stenge den viktigste vann regulator først, slik at vannet vil raskt løpe ut når stikk har tint.

Opptining av frosne rør

Hvis en små mengder av vann er fremdeles løpe gjennom rør, vil det ikke være tining utrolig vanskelig. Åpne kranen som er festet til halvfrosne helt ut. Slå på varmtvann kraner gjennom hele huset, bare nok til å produsere en konstant drypp. Varmtvann rør vil varme nærliggende frosne linjer og til slutt tine blokkeringen.

Hvis du klarer å finne et område av rør som er frosset fast, varme røret med en håndholdt hårføner. Hvis huden din tåler varmen, så det er en trygg temperatur for linjen.

Hvis du ikke er 100% sikker på den nøyaktige plasseringen av stikk, varme opp linjen fra berørte ventilen utover til blokkeringen har tint. Tining prosedyren kan ta noen minutter.

For de av dere som planlegger å forlate for en lengre periode over vinteren, kan rørene over hele huset tømmes for å unngå skader forårsaket av minusgrader. For å gjøre dette, bare slå på vannet i alle etasjer, så slå av vannforsyningen, slik at alt vannet renne ut.