E2r

Hvordan bygge et drivhus

Hver gartner vet betydningen av frø starter

Hver gartner vet betydningen av frø starter. Mange frø trenge en tidlig såing for å spire skikkelig. Men hva gjør du hvis frøene må startes og det er fortsatt snø på bakken? Hvert vindu i huset kunne ha frø potter i dem, eller du kan rett og slett bygge ditt eget drivhus og starte dem der. Hvis du har besluttet å bygge ditt eget drivhus, bare følg disse trinnvise instruksjoner og ha det gøy.

Hvordan bygge et drivhus. Først vil du ønsker å bestemme størrelsen på drivhus.
Hvordan bygge et drivhus. Først vil du ønsker å bestemme størrelsen på drivhus.
  1. Først vil du ønsker å bestemme størrelsen på drivhus. Jo større huset, mer kostnaden. Deretter kan du se på dine klimaforhold. Hvis kraftig vind og sterke vindkast er en faktor, trenger du en solid, hard sided hus. I mildere vind områder, er en myk ensidig hus et økonomisk alternativ.
  2. Standard, to av fire gjør en fantastisk ramme for huset ditt. Et annet alternativ kan være PVC-rør. La oss bruke to av fire for dette huset. Vår drivhus vil være 8 av 8 av 8 på tre sider og litt høyere på den ene slik at vannet renne av. Du trenger en hammer, skruer, spiker, en skrutrekker, et målebånd, og et nivå. Kjøpe styrene 2 ved 4 ved 8 for hovedrammen på tre sider. Fronten av huset vil trenge to planker 2 ved 4 ved 7 og to brett 2 med 4 ved 3 for døren og to 2 ved 4 med 8 for resten av rammen.
  3. Start med å forme bunnen av huset. Ta fire av de lange boards og lage en firkant med dem. For venstre side bare ta styrene og stable dem i stedet rumpe dem mot hverandre. Dette vil gi den venstre side litt ekstra høyde. Gjenta denne samme prosedyre for toppen av huset. Du bør ha to firkanter som, når de blir lagt flatt på bakken, er høyere på den ene siden. For vegger, ta en av de lange styrene for hvert hjørne og festes med skruer. De bør plasseres ved siden av skjøten av hjørnene for alle sider. På dette tidspunktet er det trygt å ha noen til å hjelpe deg med å løfte opp og fest det på samme måte, noe som gjør at dine hevet hjørnene samsvarer.
  4. For ekstra støtte, jeg liker å sette kryss barer på alle vegger. Ta en lang bord og plasser den horisontalt i sentrum av huset vårt. Fest den til hjørnet støtter. Gjør det samme vertikalt. Gjenta dette for de tre sidene, med unntak foran. Nå vil vi gjøre døren. Legg din 2 av 4 ved 3-ere og 2 ved 4 ved 7s på bakken slik at de danner et rektangel. Skru dem på hjørnene som vi gjorde for høyre side av veggene. Nå må vi lage en dørkarm. Først må du bestemme hvor du vil ønske å plassere den. Jeg liker hjørnet. På venstre side, fester døren ved hjelp døren maskinvare til hjørnet støtte.
  5. Måle høyden på huset fra gulv til tak der du må plassere støtte for foran. Kjøp og fest din støtte. Nå måle avstanden fra døren støtte til den andre siden. Kjøp og plasser at styret på samme måte som vi har gjort. Nå har vi vår ramme. Det bør være litt høyere på den ene side, men vil se primært kvadrat.
  6. Utsiden vil være dekket med en tykk, klar plastfolie. Døren bør pakkes foran og bak for ekstra støtte. Hvis du liker, kan du velge å gjøre kryss boards på døren før pakke det. Få hjelp fra en kompis og bruke en stige. Jeg liker å bruke en god gammel stift pistol for plast. Det er raskt og enkelt, og det fungerer.