E2r

Hvordan bygge en øko-vennlig hus

Øko-vennlig hus ikke bare beskytte miljøet

Øko-vennlig hus ikke bare beskytte miljøet, kan de også bidra til å redusere verktøyet kostnader. Hvis du velger å bygge en miljøvennlig hus du vil betale mer enn du ville gjort for standard konstruksjon, men over tid, kan du hente inn noen av disse kostnadene gjennom hva du sparer på strømregningen. Du kan også kvalifisere for føderale skattefradrag når du kjøper enkelte miljøvennlige elementer som solcellepaneler. Ved å implementere noen av disse forslagene, kan hvem som helst bygge en øko-vennlig hus eller renovere et nåværende hjem for å gjøre den mer miljøvennlig.

Hvordan bygge en øko-vennlig hus. Øko-vennlig hus ikke bare beskytte miljøet.
Hvordan bygge en øko-vennlig hus. Øko-vennlig hus ikke bare beskytte miljøet.

Velg en øko-vennlig byggmester

Going øko-vennlig med boligbygging kan være enklere enn du tror. Start med å snakke med byggmester din om "grønne" eller miljøvennlige hjem planer. Still spørsmål om hvilke alternativer for miljøvennlige byggematerialer er tilgjengelige i ditt område. Med hjelp av byggmester din, kan du finne kilder for de materialene du trenger. Ved å velge miljøvennlige byggevarer, hvitevarer og maskinvare, kan du bygge et hjem som er både attraktivt og sunt for miljøet og din familie.

Velg lokale ressurser og materialer

Når du velger materialer som er avledet fra lokale ressurser, ikke bare du støtte din lokale økonomien, men du redusere avhengigheten av drivstoff som trengs for å sende forsyninger lange avstander. I tillegg til å spare drivstoff, er resultatet renere, sunnere luft på grunn av reduserte utslipp som bidrar til forurensning.

Velg naturlige miljøvennlige materialer

I tillegg til naturlige byggematerialer.
I tillegg til naturlige byggematerialer.

Miljøvennlige byggematerialer er laget av naturlige bærekraftige ressurser. Eksempler på miljøvennlige materialer omfatter kork, bambus eller tre gulv, naturstein, bomull isolasjon, og heltre brukt for å bygge møbler og skap. Velg naturlig lim som er fri for giftige stoffer. Disse materialene er hentet fra naturressurser som ikke bare er fornybar, men fri for kjemikalier og andre giftige stoffer som kan være skadelige for miljøet og for helsen din.

Velg miljøvennlige apparater og maskinvare

I tillegg til naturlige byggematerialer

I tillegg til naturlige byggematerialer, er det miljøvennlige apparater og maskinvare. Energieffektive apparater, kompakte fluorescerende lyspærer og solcellepaneler også redusere bruken av elektrisitet som tilbyr lindring fra høye energikostnader. Velg lav-flow dusjhoder og vannsparende toaletter. Disse kan spare vann og redusere dine verktøyet kostnader.

Velg miljøvennlig landskapspleie

Miljøvennlig landskapsforming vil sette prikken på øko-vennlig hus. Velg planter som er innfødt til ditt område. Innfødte planter vil ikke kreve så mye oppmerksomhet og omsorg siden de er bedre tilpasset temperatur, miljø og skadedyr, enn planter som kommer andre steder. Xeriscaping, en type landskap som benytter planter som krever lite vann er også en miljøvennlig måte å redusere vannforbruket. Vanning systemer og spare mer vann enn tradisjonelle vanningssystemer.